omat koirat · Tellu

Blogi palaa tauolta, uusia tuulia

Blogi on ollut aika pitkään tauolla, syynä on ollut erityisesti yliopisto-opintojen loppuun saattaminen, joka on nielaissut kaiken vapaa-ajan. Se urakka on nyt todistusta vaille saatu onnellisesti päätökseen, joten koiraharrastukseen ja blogiin on nyt mahdollista keskittyä enemmän. Jatkossa blogia on tarkoitus päivittää aktiivisesti treenipäiväkirjan ja muidenkin pohdintojen osalta.

Edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut monia jännittäviä juttuja. Niistä tärkeimpinä Susu saavutti RTK4-koulutustunnuksen ja voitti PON-kerhon rotumestaruuskisoissa sekä rallytokon että tokon rotumestaruuden.

Olen päässyt myös mukaan Lentsu Välimäen Tavoiteryhmään ja Matkalla menestykseen-tiimiin, joissa pääsen kehittämään erityisesti Susua eteenpäin ylempien luokkien kisakoiraksi. Liityin myös mukaan TSAY ry:n toimintaan, ja pääsimme siellä treenaamaan rallytokon valmennusryhmään. Uusia huippujuttuja on siis paljon.

Tellun kanssa treenaamiseen on myös löytynyt kotitreeneissä uudelleen tekemisen ilo. Tellu on nyt 1 v 3 kk ikäinen ja on kehittynyt edukseen viime kuukausien aikana. Kävin Tellun kanssa Päivi Saarilahden (Pro Koirakko) koulutuksessa, ja Päiviltä sain ihanaa kannustavaa palautetta tekemiseen Tellun kanssa. Tellu on viime aikoina rohkaistunut mukavasti ja sen häiriön sieto on parantunut huimasti.

Kesän aikana käynnistyneen Jirka Vierimaan valmennuksen aikana tutustuin Anna Sydänheimoon, joka luotsaa koirakoulu Pawsiteamia Piispanristillä. Valmennuksen päättyessä suunnittelimme yhteistyötä rallytokon koulutuksen saralla. Näin ollen aloitan kouluttamisen Pawsiteamilla 4.11., jolloin pidän muutamia rallytokon teematunteja. Ensi vuodelle on suunnitteilla myös muita juttuja 🙂 Blogiin on myös lisätty Koulutuspalvelu-osio: Mikäli koulutus kiinnostaa, sieltä löytyy lisätietoja.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tästä: