Motivointi-verkkokurssi 22.11.2023

Motivointi-verkkokurssi

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää motivoinnista! Paranneltu Motivointi-verkkokurssi alkaa 22.11.2023

Haisteleeko koirasi mieluummin kuin harjoittelee tehtäviä? Onko koirasi hidas, tuijottelee muualle tai makoilee vain tauolla? Poistuuko koirasi paikalta kesken harjoituksen tauolle, häiriöiden luokse tai muuten vain puuhaamaan omiaan? Motivaatioltaan vaihtelevan koiran kanssa harjoittelu on myös ohjaajalle toisinaan epämotivoivaa, jos tuntuu, ettei onnistumisia tule. Myös ns. korkeavireiset koirat voivat hyötyä motivoinnin työkalujen parantamisesta, koska niiden avulla voidaan ennaltaehkäistä ja kouluttaa pois esimerkiksi turhaumasta johtuvaa ääntelyä. Tiedän kokemuksesta, miten kurjalta tuntuu, jos koira ei ole kiinnostunut yhteisestä tekemisestä. Kurssin innoittajana ovatkin toimineet omat koirani, joiden kanssa matka motivaation maailmaan on ollut eri persoonien kanssa mielenkiintoinen ja vaihteleva.

Motivointi-verkkokurssilla paneudutaan harjoituksiin, joiden avulla koiran virettä ja motivaatiota on mahdollista nostaa, ja auttaa koiraa olemaan rento harjoituksissa. Verkkokurssi soveltuu niin aloitteleville koiraharrastajille kuin jo kokeneempiin koiranohjaajillekin, jotka kaipaavat uusia ideoita motivoimiseen. Kurssilla ei ole pohjataitovaatimuksia. Kurssin aikana saat työkaluja arvioida koirasi yleistä hyvinvointia sekä etsiä koirallesi mieluisimmat palkkiot. Saat myös vinkkejä siihen, miten vältät koiralle epämieluisia asioita. Lisäksi saat ohjeet siihen, miten luot harjoituksiin koirallesi parhaat mahdollisuudet onnistua, ja kurssi sisältää laajan valikoiman harjoituksia ohjaajafokuksen kasvattamiseen sekä häiriöihin siedättymiseen ja niissä työskentelyyn. Kurssi sisältää myös teoriatietoa koulutustekniikasta, sillä tehokas kouluttaminen on tärkeää myös motivaation ylläpidon kannalta.

Tällä verkkokurssilla opit:

 • Varmistamaan koiran hyvinvointiedellytysten toteutumisen ennen harjoittelua
 • Löytämään koirallesi mieluisia palkkioita ja palkitsemaan koiraa motivoivasti
 • Tarkastelemaan tekijöitä, jotka kenties heikentävät koiran motivaatiota
 • Tarkkailemaan koiraasi ja reagoimaan sen viesteihin
 • Perustiedot koulutustekniikasta tehokkaan kouluttamisen tueksi
 • Rakentamaan harjoitukset niin, että koira ei turhaudu
 • Useita erilaisia harjoituksia motivaation kasvattamiseen
 • Erilaisia tapoja vahvistaa ohjaajafokusta
 • Keinoja siedättää ja vastaehdolistaa koiraa häiriöihin
 • Työkaluja osattujen käytösten yleistämiseen eri ympäristöihin

Alta löydä muutaman palautteen aiemmin kurssille osallistuneilta:

”Kurssi oli hyödyllinen ja hyvin rakennettu. Kiitos! Saa laadukasta koulutusta paikkakunnasta riippumatta.”

”Kiitos Saara huippu kurssista! Meille on ollut ihan huippu paljon apua ja meidän yhteistyö parantunut huimasti. Siitä esimerkkinä eiliset treenit, jossa tehtiin uuden koiran kanssa samalla kentällä ja omalla koiralla ei ollut mitään muuta mielessä kuin mitä seuraavaksi tehdään! Saatiin rakennettua minulle rauha tekemiseen ja kaikki leikit ja pelit treenin alussa on kasvattanut koiran itseluottamusta ja se todella näkyy!”

”häiriöiden siedon myötä koiralla ja minulla on nyt taito päästä yli häiriöstä. Ja sehän osaltaan nostaa virettä jonkin verran kun ei tarvitse houkutella ja menettää hermoja kun koira ei keskity. Yhteistyömme kehittyi valtavasti ja minun osakkeet nousi koiran silmissä!”

“Pakko laittaa viestiä, kun oltiin alku vuonna matalavireisten koirien verkkokurssilla mun koiran kanssa. Ollaan siis siitä asti treenattu koko kevät häiriönsietoa, uusia paikkoja yms. Ja sitä ettei toimintakyky häviä jännityksessä ja uudessa paikassa. Eilen mentiin elämämme toiseen tokokokeeseen. Mua jännitti aivan valtavasti, että entä jos nämä treenatut asiat ei näkyisikään suorituksessa. No mitä sitä vielä. Mentiin uuteen paikkaan, tehtiin niitä samoja temppuja mitä tehtiin kurssilla ja edelleen tehdään joka treenin alussa. Hyvin äkkiä koira totesi, että okei töissä ollaan, ei kiinnostanu vieraat koirat eikä uusi paikka ja ALO 1-tulos, 195p ja luokkavoitto! Minä oon niin ylpeä tuosta koirasta ja siitä kehityksestä mikä on tänä keväänä otettu sen kurssin myötä <3”

Motivointi-verkkokurssin kesto on 8 viikkoa. Kurssi alkaa Zoomissa toteutettavalla noin 1,5 h aloitusluennolla 22.11.2023 klo.18.30, jolla käydään läpi motivaatioon ja vireeseen vaikuttavia tekijöitä laajasti. Aloitusluennosta tulee tallenne, jonka voi katsoa myöhemmin. Kurssin omassa Facebook-ryhmässä voit jakaa videoita oman koirasi treeneistä, ja saada niihin palautetta kouluttajalta. Kurssin materiaalit jäävät pysyvästi osallistujien käyttöön kurssin loppumisen jälkeen.

Motivointi-verkkokurssin hinta on 109 € (sis. alv. 24%).

Huom! Kurssi sisältää paljon päällekkäisiä harjoituksia Control Unleashed-verkkokurssin kanssa. Jos olet osallistunut aiemmin Control Unleashed-verkkokurssille, voit ostaa Motivointi-verkkokurssin puoleen hintaan (55 €). Ota tällöin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Kurssi ohjaaja

Saara Uljas Saara Uljas Tekijä

Eläintenkouluttaja (AT), Certified Control Unleashed Instructor CCUI, ProDogTrainer

Tervetuloa kurssille

Viikko 1

Viikko 2

Viikko 3

Viikko 4

Viikko 5

Viikko 6

Viikko 7

Viikko 8

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

2 vastausta artikkeliin “Motivointi-verkkokurssi 22.11.2023

  1. Hei! Valitettavasti verottajan ohjeen mukaan e-passeja yms muita liikuntaetuja voi käyttää ainoastaan agilityyn, doboon tai muihin urheiluksi luokiteltaviin kursseihin, eikä minulla ole niitä verkkokurssivalikoimassa.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tästä: