Paimenkoirien verkkokurssi 9.4.2022

Paimenkoirien verkkokurssilla opit ymmärtämään, miksi paimenesi käyttäytyy niinkuin käyttäytyy, sekä miten käytökseen voidaan vaikuttaa sekä koiran elinympäristöä ja hyvinvointia parantamalla että koulutuksen keinoin.

Autojen jahtaaminen, jalkojen näykkiminen, tuijottelu, haukkuminen ja monet muut ovat usein rasittavia ja jopa vaarallisia käytöksiä. Paimenkoirille ne ovat kuitenkin täysin luonnollisia ilmentymiä niistä vieteistä, joita karjan omistajien apureille on jalostettu vuosisatojen ajan. Paimenkoirien omalla verkkokurssilla opit ymmärtämään, miksi paimenesi käyttäytyy niinkuin käyttäytyy, sekä miten käytökseen voidaan vaikuttaa sekä koiran elinympäristöä ja hyvinvointia parantamalla että koulutuksen keinoin.

“Tämä kurssi on ollut yksi parhaista kursseista mitä olen käynyt! Tuli paljon ymmärrystä siitä miten paimenkoiran ominaisuudet vaikuttavat käytökseen ja tämä on ollut silmiä avaava asia. Kaikki harjoitukset mitä kurssilla on tehty ovat olleet erinomaisia ja olen saanut uskoa siihen että koiran käytökseen on mahdollista vaikuttaa. Kiitos paljon tästä kurssista!”

“Alun preppaus paimenkoirien luonteesta ja alkuperästä oli hyvä ja siitä tuli paljon uutta asiaa itselle! Viikon treenit oli mukavissa osissa ja niitä oli hyvä seuraa.”

“Mahtavia oivalluksia paimenkoirien sielunelämästä saatiin ja se on helpottanut jokapäiväisessä elämässä koiran kanssa. Harjoitusten parissa jatketaan ja poimitaan sieltä meillä sopivimmat pelit. Kiitos ❤”

Kurssi alkaa aloitusluennolla, jolla käydään läpi paimenkoirien historiaa, jalostuksen vaikutusta, paimennustaipumuksen alkuperää ja ilmenemismuotoja sekä erilaisia paimenkoiratyyppejä. Kurssin kestoa on pidennetty ensimmäisen kurssin palautteen perusteella, jotta taitoja ehtii harjoitella pitkälle kouluttajan palautetta hyödyntäen. 10 viikon kurssin aikana saat runsaasti teoriatietoa sekä useita erilaisia harjoituksia seuraavista aiheista:

 • koiran hyvinvoinnin merkitys
 • virikkeistäminen
 • lajinomaisten ja rodunomaisten käytösmahdollisuuksien tarjoaminen
 • haastavissa tilanteissa selviäminen
 • kiihtymyksen laskeminen
 • vireensäätely
 • luopuminen
 • ohjaajafokus
 • häiriöharjoitukset

Kurssilla hyödynnetään mm. Control Unleashed-ohjelman harjoituksia, joista on valittu erityisesti kiihtyviä paimenkoiria hyödyttäviä harjoituksia. Kurssi sopii kaikille paimenkoirien omistajille sekä paimenkoiran hankkimista harkitseville. Materiaalit löytyvät Lystitassun nettisivuilta, ja lisäksi sinulla on mahdollisuus lähettää videoita oman koirasi harjoituksista niin paljon kuin haluat suljetun Facebook-ryhmän kautta. Omien treenivideoiden aktiivinen kommentointi jatkuu 23.6.2022 saakka.

Kurssi alkaa aloitusluennolla Zoomin välityksellä 9.4.2022 klo. 15. Kurssilla pidetään myös Zoom-live 21.5. klo. 15, jolloin on mahdollista kysyä aiheesta suora kouluttajalta. Molemmat luennot tallennetaan myöhempää katselua varten. Kaikki materiaalit jäävät kurssin jälkeen nähtäville toistaiseksi.

Kurssin hinta on 89 € (sis. alv 24 %).

Huom! Mikäli haluat ostaa paimenkoirien ongelmakäytöskonsultaation ja verkkokurssin yhteishintaan 155 €, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Kurssi sisältää päällekkäisiä harjoituksia Motivointi-verkkokurssin ja Control Unleashed-verkkokurssin kanssa. Mikäli olet aiemmin osallistunut toiselle näistä, saat osallistumisen Paimenkoirien verkkokurssille puoleen hintaan (45 €). Ota tällöin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Kurssi ohjaaja

Saara Uljas Saara Uljas Tekijä

Eläintenkouluttaja (AT), Certified Control Unleashed Instructor CCUI, ProDogTrainer

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

2 vastausta artikkeliin “Paimenkoirien verkkokurssi 9.4.2022

 1. Moikka! Onko tätä paimenkoirien verkkokurssia tulossa lähiaikoina?
  Olisimme 11 viikkoisen pieniamerikanpaimenkoiran kanssa erittäin kiinnostuneita osallistumaan!

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tästä: