Rally-tokon alokasluokka

Tällä kurssilla pääset hyvään alkuun rally-tokoharrastuksessa.

Kategoriat:

Rally-tokon alokasluokka

Kiinnostaako rally-toko? Rally-toko on matalan kynnyksen laji, joka sopii useimmille koirille ja ohjaajille. Se on mukavaa yhteistä puuhaa ja sopii myös koirakoille, joilla tavoitteena ei välttämättä ole heti kilpailla koiran kanssa. Jos pohdit, sopisiko rally-toko lajina teille, voit lukea 5 syytä harrastaa rally-tokoa tästä postauksesta.

Nyt on mahdollista päästä harjoittelemaan rally-tokon alokasluokan tehtävät aina ratatreeniin saakka verkossa asiantuntevassa ohjauksessa. Tällä 10 viikon verkkokurssilla käydään läpi kaikki rally-tokon alokasluokan tehtävät sekä yleisiä vinkkejä rally-tokon harjoitteluun, ratatreeniin sekä koiran kouluttamiseen. Tavoitteena on, että koira oppii suorittamaan alokasluokan tehtävät teknisesti oikein palkkioihin perustuvan koulutuksen avulla, ja koirakko pääsee etenemään alokasluokan ratatreenien harjoitteluun.

Jokainen koiran rally-tokossa tarvittava taito on pilkottu pieniksi, helposti opetettaviksi palasiksi, ja lisäksi kurssi sisältää esimerkkivideon kaikkien kylttitehtävien oikeasta suoritustavasta. Kylttitehtävien yhteydessä on käyty läpi myös yleisimmät virheet kussakin tehtävässä sekä niistä alokasluokassa annettavat pistevähennykset.

Rally-tokon alokasluokka-verkkokurssin kesto on 10 viikkoa + bonusviikko. Jokaisella viikolla harjoitellaan 3-4 tehtävää, ja lisäksi joka viikolla käsitellään koulutustekniikkaan tai rataharjoitteluun liittyvää teemaa. Bonusviikolla viikolla pääset tekemään alokasluokan radan, jonka voit videoida ja lähettää videon kouluttajalle palautetta varten. Suurimman osan kurssin tehtävistä mahtuu opettamaan koiralle olohuoneessa, mutta muutama kurssin loppupuolen tehtävistä sekä rataharjoitus vaatii sen verran tilaa, että ne eivät enää onnistu kotona.

Voit lähettää omista treeneistäsi videoita niin paljon kuin haluat koko 10 viikon valmennuksen ajan. Treenivideoiden lähettämisen ehdoton hyöty on, että mikäli kohtaat koulutuspolulla haasteita, saat niiden ratkomiseen yksilölliset ohjeet. Käytyäsi rally-tokon alokasluokka -verkkokurssin osaat kouluttaa koirallesi alokasluokan kylttitehtävät sekä kylttien välisen seuraamisen teknisesti oikein ja olette valmiit etenemään ratatreenien pariin ja pidemmälle rally-tokoharrastuksessa.

Kurssin hinta on 125 € (sis. alv 24%). Rally-tokon alkeet -verkkokurssi alkaa aloitusluennolla 6.1.2023 klo. 10.Aloitusluennon pituus on noin 1 h, ja sen aikana käydään läpi yleisesti rally-tokoa lajina sekä harjoittelussa huomioitavia asioita. Lisäksi kurssin aikana pidetään yksi Zoom-live 8.2.2023 klo. 19.30. Molemmista tulee tallenne jälkikäteen katseltavaksi.

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Kurssi ohjaaja

Saara Uljas Saara Uljas Tekijä

Eläintenkouluttaja (AT), Certified Control Unleashed Instructor CCUI, ProDogTrainer

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

4 vastausta artikkeliin “Rally-tokon alokasluokka

    1. Hei! Valitettavasti kurssia ei voi maksaa epassilla, verottajan ohjeen mukaan epassi käy vain kursseihin joiden voidaan katsoa olevan ohjaajalle liikuntaa. Osamaksuvaihtoehtoa ei myöskään valitettavasti ole.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tästä: