Rally-tokon VOI-MES-verkkovalmennus 15.1.2023

Haluaisitko opettaa rally-tokon ylempien luokkien tehtävät koirallesi kerralla oikein? Tässä valmennuksessa harjoitellaan rally-tokon voittaja- ja mestariluokkien tehtävien oikea suoritustapa. Valmennuksessa käydään myös läpi tehtäviin liittyvät yleisimmät virheet ja niistä aiheutuvat pistevähennykset. Lisäksi valmennus sisältää hyvään koulutustekniikkaan ja kilpailemiseen liittyviä teemoja.

Kategoriat:

VOI-MES-verkkovalmennus

Teknisesti tarkka suoritus on rally-tokon ylemmissä luokissa tärkeää. Myös koira nauttii tekniikkatreeneistä, kun tehtävät opetetaan paloina ja positiivista vahvistetta käyttäen. Kun koira osaa suorittaa liikkeet teknisesti oikein, sen on helppo tietää, millaisesta käytöksestä voi saada palkkion, ja koira on motivoitunut harjoitteluun. Onnistuneen kilpailusuorituksen kannalta on myös tärkeää, että ohjaaja tunnistaa yleisimmät virheet ja tietää, milloin tehtävät kannattaa uusia. Tämän 10 viikon valmennuksen aikana käydään läpi kaikkien VOI- ja MES-luokissa uutena tulevien tehtävien opettaminen pala palalta sekä kokoaminen valmiiksi liikkeiksi. Lisäksi jokaisen tehtävän kohdalla käydään läpi kylttisuoritukseen liittyvät yleisimmät virheet ja niistä aiheutuvat pistemenetykset. Valmennus tarjoaa myös perustietoa koulutustekniikasta, sekä näkökulmia kilpailusuorituksen rakentamiseen.

Valmennuksen aloittaa luento, jolla käydään läpi yleisiä ylimpiin luokkiin siirtyessä huomioitavia asioita. Ensimmäisellä valmennusviikolla kiinnitetään huomio pohjataitoihin ja kontaktiharjoituksiin. Näitä pohjatitoja tarvitaan myöhemmin kurssin aikana tehtävien opettamisessa. Muutamia pohjataitoharjoituksia on ripoteltu myös valmennuksen myöhemmille viikoille. Viikolta 2 eteenpäin valmennuksessa esitellään joka viikko kaksi molempien luokkien tehtävää tai yksi yhteinen tehtävä sekä yksi molempien luokkien tehtävä. Voit valita harjoittelevasi joko pelkästään jomman kumman luokan tehtäviä, tai tehdä ainoastaan toisen luokan tehtävät.

Valmennus alkaa n. tunnin mittaisella aloitusluennolla 15.1. klo. 19 Zoomissa, Ensimmäiset tehtävät julkaistaan 16.1. Tuttuun tapaan osallistujille on oma Facebook-ryhmä, jonka kautta omiin treenivideoihin voi saada palautetta niin paljon kuin haluaa. Valmennuksen aikana järjestetään myös yksi Zoom-live 22.2. klo. 17.30, jolloin osallistujat voivat kysyä valmennuksen aihepiiriin liittyviä kysymyksiä suoraan kouluttajalta livelähetyksessä. Molemmat tallennetaan.

Valmennuksen hinta on 119 € (sis. alv. 24 %). Materiaalit jäävät osallistujien käyttöön pysyvästi.

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Kurssi ohjaaja

Saara Uljas Saara Uljas Tekijä

Eläintenkouluttaja (AT), Certified Control Unleashed Instructor CCUI, ProDogTrainer

Tervetuloa mukaan!

Viikko 1

Viikko 2

Viikko 3

Viikko 4

Viikko 5

Viikko 6

Viikko 7

Viikko 8

Viikko 9

Viikko 10

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tästä: