Suunnittele onnistunut treeni -tehoverkkokurssi 8.5.2023

Rakenna onnistunut treeni-tehoverkkokurssilla opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tehokkaan harjoituksen suunnittelusta.

Kategoriat: ,

Suunnittele onnistunut treeni -tehoverkkokurssi

Koetko, että harjoittelusta koirasi kanssa puuttuu punainen lanka? Kohtaatko treenissä toistuvasti ongelmia vireenhallinnan kanssa, koska koirasi on epävarma tehtävästä tai harjoituksen kulusta? Tuntuuko, että harjoittelu junnaa paikallaan ettekä edisty? Haluaisitko oppia suunnittelemaan harjoitteluasi tehokkaaksi ja motivoivaksi niin, että se vie sinua ja koiraasi kohti tavoitteitasi?

Suunnittele onnistunut treeni -tehoverkkokurssi on ideoitu asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tällä verkkokurssilla keskitytään siihen, miten harjoittelusta saadaan suunnitelmallista, tehokasta ja sekä koiralle että ohjaajalle motivoivaa. Kurssilla rakennetaan ohjaajalle taitoja harjoituksen eri osa-alueiden huomioimiseen ja etukäteen pohtimiseen esimerkkien ja treenisuunnitelmien tekemisen kautta. Osa-alueet on jaettu viikoittain siten, että aikaa omaksua ja harjoitella on riittävästi.

Suunnittele onnistunut harjoitus -tehoverkkokurssi sopii kaikille koiraharrastajille aikaisempaan kokemukseen tai harrastettavaan lajiin katsomatta, eikä sille osallistuminen edellytä pohjataitoja.

“Onneksi lähdettiin tälle kurssille! Tähän asti olen pitänyt kyllä treenipäiväkirjaa melko ahkerastikin, mutta varsinainen suunnittelu on ollut vähäisempää (tai puuttuvaa). Treeni on jumitellut paikallaan ja lopputuloksessakin (ns. valmiissa liikkeessä) on usein vielä paljon, mitä haluaisin parantaa. Kurssin tehtävien tekeminen auttoi hahmottamaan treenattavaa lajia kokonaisuutena ja sen yksittäisiä liikkeitä – sitä missä ollaan ja mihin ollaan menossa. Ero suunnittelemattoman ja suunnitellun treenin välillä on tosiaan aika iso 😄 Kurssilta sai kyllä todella monipuolisesti ajateltavaa. Luulen, että suunnittelun tuoma selkeys ja treenin edistyminen saa kyllä jatkossakin jatkamaan tätä. Kiitos Saara loisto kurssista!”

“Kurssi todellakin haastoi ajattelemaan, selkeytti itselleen miksi niitä treenejä pitää suunnitella. Kirjallinen osuus oli tosi kattavaa, hyvin esille tuotua ja kommentit omille tehtäville olivat positiivisia ja rakentavia.”

“Olin tätä kurssia toivonut jo kauan ja nyt sen tullessa tietenkin siihen osallistuin. Tämän neljän viikon aikana on itselleni selkiytynyt treenien suunnitelmallisuuden tärkeys, ei ole mieltä mennä hallille vaan tekemään jotain jos haluaa tavoitteisiinsa päästä. Tekemällä vaan jotain on tuloksenakin vaan jotain eikä välttämättä ollenkaan sitä mitä olisin halunnut. Suunnitellessani kaiken tekemisen, on sekä itselleni että koiralleni selkeää mitä tehdään ja miksi tehdään ja mikä tärkeintä, mihin olemme pyrkimässä. Uskon tällä myös turhautumisemme helpottavan, koiran ei tarvitse turhautua, kun koko aika on selkeää mitä hänen tarvtsee tehdä eikä häntä jätetä tyhjän päälle missään vaiheessa. Ehdottomasti suosittelen lämmöllä tätä kurssia kaikille, jotka vähänkään miettivät onko se oma tekeminen aina sujuvaa ja eteenpäin vievää. Seuraavaa kurssia odotellessa.”

Kurssin tavoitteena on, että kurssin käytyään osallistuja osaa suunnitella ja toteuttaa itsenäisesti tehokkaan ja koiraa motivoivan harjoituksen.

Tällä kurssilla opit:

  • Miten rakennetaan toimiva treenisuunnitelma
  • Mitä kaikkea treenin suunnittelussa tulee ottaa huomioon
  • Millaisia taitoja onnistunut treeni vaatii ohjaajalta
  • Millaisia taitoja koiralle kannattaa opettaa, jotta harjoittelu ylipäätään olisi sujuvaa
  • Miten koiraa palkitaan tehokkaasti
  • Miten valmistelet tilanteen niin, että sekä ohjaajan että koiran on helppo onnistua
  • Miten koira kannattaa henkisesti lämmitellä harjoitukseen
  • Miten vaikeustasoa nostetaan
  • Miten virheeseen kannattaa reagoida

Kurssilla saat joka viikko uusia näkökulmia treenin suunnitellussa ja toteutuksessa huomioitaviin tekijöihin. Lisäksi jokaisella viikolla tehdään treenisuunnitelma viikon teemojen sekä aiempien teemojen pohjalta, ja saat suunnitelmaan palautteen. Voit myös lähettää harjoituksistasi videoita kommentoitavaksi treenien teknisen toteutuksen näkökulmasta.

Rakenna onnistunut treeni-tehoverkkokurssi alkaa 8.5.2023 ja sen kesto on 4 viikkoa. Kirjallinen kurssimateriaali julkaistaan joka maanantai neljän viikon ajan. Materiaali jää pysyvästi osallistujien käyttöön myös kurssin päättymisen jälkeen.

Rakenna onnistunut treeni -tehoverkkokurssin hinta on 59 € (sis. alv. 24%).

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Kurssi ohjaaja

Saara Uljas Saara Uljas Tekijä

Eläintenkouluttaja (AT), Certified Control Unleashed Instructor CCUI, ProDogTrainer

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tästä: