Suunnittele onnistunut treeni -tehoverkkokurssi

Rakenna onnistunut treeni-tehoverkkokurssilla opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tehokkaan harjoituksen suunnittelusta.

Kategoriat: ,

Suunnittele onnistunut treeni -tehoverkkokurssi

Koetko, että harjoittelusta koirasi kanssa puuttuu punainen lanka? Kohtaatko treenissä toistuvasti ongelmia vireenhallinnan kanssa, koska koirasi on epävarma tehtävästä tai harjoituksen kulusta? Tuntuuko, että harjoittelu junnaa paikallaan ettekä edisty? Haluaisitko oppia suunnittelemaan harjoitteluasi tehokkaaksi ja motivoivaksi niin, että se vie sinua ja koiraasi kohti tavoitteitasi?

Suunnittele onnistunut treeni -tehoverkkokurssi on ideoitu asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tällä verkkokurssilla keskitytään siihen, miten harjoittelusta saadaan suunnitelmallista, tehokasta ja sekä koiralle että ohjaajalle motivoivaa. Kurssilla rakennetaan ohjaajalle taitoja harjoituksen eri osa-alueiden huomioimiseen ja etukäteen pohtimiseen esimerkkien ja treenisuunnitelmien tekemisen kautta. Osa-alueet on jaettu viikoittain siten, että aikaa omaksua ja harjoitella on riittävästi.

Suunnittele onnistunut harjoitus -tehoverkkokurssi sopii kaikille koiraharrastajille aikaisempaan kokemukseen tai harrastettavaan lajiin katsomatta, eikä sille osallistuminen edellytä pohjataitoja.

Kurssin tavoitteena on, että kurssin käytyään osallistuja osaa suunnitella ja toteuttaa itsenäisesti tehokkaan ja koiraa motivoivan harjoituksen.

Tällä kurssilla opit:

  • Miten rakennetaan toimiva treenisuunnitelma
  • Mitä kaikkea treenin suunnittelussa tulee ottaa huomioon
  • Millaisia taitoja onnistunut treeni vaatii ohjaajalta
  • Millaisia taitoja koiralle kannattaa opettaa, jotta harjoittelu ylipäätään olisi sujuvaa
  • Miten koiraa palkitaan tehokkaasti
  • Miten valmistelet tilanteen niin, että sekä ohjaajan että koiran on helppo onnistua
  • Miten koira kannattaa henkisesti lämmitellä harjoitukseen
  • Miten vaikeustasoa nostetaan
  • Miten virheeseen kannattaa reagoida

Kurssilla saat joka viikko uusia näkökulmia treenin suunnitellussa ja toteutuksessa huomioitaviin tekijöihin. Lisäksi jokaisella viikolla tehdään treenisuunnitelma viikon teemojen sekä aiempien teemojen pohjalta, ja saat suunnitelmaan palautteen. Voit myös lähettää harjoituksistasi videoita kommentoitavaksi treenien teknisen toteutuksen näkökulmasta.

Rakenna onnistunut treeni-tehoverkkokurssi alkaa 6.2.2023 ja sen kesto on 4 viikkoa. Kirjallinen kurssimateriaali julkaistaan joka maanantai neljän viikon ajan. Materiaali jää pysyvästi osallistujien käyttöön myös kurssin päättymisen jälkeen.

Rakenna onnistunut treeni -tehoverkkokurssin hinta on 59 € (sis. alv. 24%).

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Kurssi ohjaaja

Saara Uljas Saara Uljas Tekijä

Paimenkoiriin erikoistunut eläintenkouluttaja (AT), Certified Control Unleashed Instructor CCUI, Kiva Käsittelijä-kouluttaja

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tästä: