Tunnistusnouto-verkkokurssi

Tunnistusnouto-verkkokurssilla opit kouluttamaan koirallesi tunnarin alkeista koevalmiiksi saakka.

Kategoriat: ,

Tunnistusnouto-verkkokurssi

Oletko miettinyt, miten opettaisit koirallesi tunnistusnoutoa tottelevaisuuskokeita varten? Tunnistusnouto on myös hauska aktivointitehtävä ihan kaikille koirille, koska erilaiset haistelutehtävät ovat koirille luontaista puuhaa ja tuottavat rentoa, tyytyväistä väsymystä.

Tunnistusnouto-verkkokurssilla voit opettaa koirallesi tunnistusnoudon hajuerottelun menetelmällä etänä ja treenata missä ja milloin sinulle sopii. Tunnistusnouto-verkkokurssilla opit kouluttamaan koirallesi sekä hajuerottelun että noudon erillisinä liikkeinä, ja lopulta yhdistämään nämä kaksi tehtävää kokonaiseksi liikkeeksi. Kurssilla tehtävät on pilkottu pieniksi osiksi, joista jokaista harjoitellaan erikseen, jotta liikkeestä tulisi vahva ja sujuva kokonaisuus. Hajuerottelun menetelmä takaa, että koirasi oppii etsimään motivoituneesti juuri sinun hajuasi, ja voit harjoitella vieraan ihmisen häiriöhajun lisäämistä kontrolloidusti niin, että koiran on helppo oivaltaa, mistä liikkeessä on kyse.

Tästä pääset kuuntelemaan Vainuvoiman podcast-jakson, jossa juttelen Elisan kanssa tunnistusnoudon kouluttamisesta.

Kurssi alkaa Zoomin kautta pidettävällä aloitusluennolla, jolla käydään läpi tunnistusnoudon opettamisessa huomioitavia tekijöitä. Kurssi kestää 10 viikkoa, ja saat joka viikko ohjeet sekä hajuerottelun että noudon opettamiseen. Lisäksi saat ohjeet siihen, miten voit harjoitella valmista kisaliikettä liikkurin kanssa. Voit lähettää omia treenivideoita kommentoitavaksi niin paljon kuin haluat. Kurssin materiaalit tulevat Lystitassun sivuille, ja kommentointi toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä.

Huom! Tarvikkeet eivät kuulu kurssin hintaan. Kurssia varten tarvitset tunnistusnoutokapuloita, kapuloita isommat purkit ja jotkin pidikkeet vauhdikkaalle koiralle, sekä pihdit puhtaiden kapuloiden käsittelemiseksi.

Kurssi alkaa 7.9.2022 klo. 19 aloitusluennolla, ja kurssin kesto on 10 viikkoa. Voit lähettää kurssin aikana kouluttajalle videota treenistäsi niin paljon kuin haluat ja saat videoihin palautteen. Kurssin hinta on 119 € (sis. alv. 24 %).

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Kurssi ohjaaja

Saara Uljas Saara Uljas Tekijä

Eläintenkouluttaja (AT), Certified Control Unleashed Instructor CCUI, ProDogTrainer

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tästä: