motivaatio

Verkkokurssit

Koiran koulutusta myös verkossa – Lystitassun tarjoaa kattavan valikoiman koirankoulutusverkkokursseja arkitaidoista eri harrastuslajeihin.

Miksi kannattaa osallistua verkkokurssille?

– Sinun ei tarvitse ajaa pitkiä matkoja päästäksesi haluamaasi koulutukseen – säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä. Verkkokurssi on ekologinen vaihtoehto, ja suhteessa edullisempi kuin paikan päällä koulutukseen osallistuminen.

– Verkkokurssilla voit harjoitella missä ja milloin vain – treeni ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Tämä sopii erityisesti epätyypillistä työaikaa tekeville, kuten vuorotyöläisille, joiden on hankalaa osallistua tiettynä aikana pidettävään koulutukseen.

– Lystitassun verkkokursseilla saat palautetta treenivideoihisi rajattomasti – et jää yksin, jos kohtaat ongelman, ja saat apua jopa useammin kuin kerran viikossa kurssilla käydessäsi.

– Sinun ei tarvitse tehdä erikseen muistiinpanoja, koska suoritusohjeet jäävät käyttöösi myös kurssin jälkeen. Voit myös palata ohjeisiin koska vain. Tämän vuoksi ei myöskään haittaa, vaikka et pysyisi kurssin tahdissa – voit treenata loput tehtävät omassa tahdissasi myöhemmin.

Mitä verkkokurssille osallistuminen edellyttää ohjaajalta?

– Motivaatiota. Omatoimiset harjoitukset jäävät helposti tekemättä, jos ohjaajalla ei ole valmiiksi motivaatiota.

– Itseohjautuvuutta. Koska sovittuja treeniaikoja ei ole, treenin tekeminen on täysin oman itsen varassa. Tässä auttaa esimerkiksi suunnittelu kalenterin kanssa etukäteen, siksi kurssiohjelma on nähtävillä jo ennen kurssin alkamista.

– Uskallusta kysyä- jos ei ymmärrä ohjeita tai kohtaa ongelman harjoitellessaan, on tärkeää ottaa härkää sarvista ja kysyä ohjaajalta. Muuten ongelman kanssa jää yksin.

– Kuitenkin, kuten kaikessa koirankoulutuksessa, muutokset koiran käyttäytymisessä ja edistyminen harjoittelussa eivät tapahdu millään menetelmällä, jos ohjaaja ei sitoudu säännölliseen harjoitteluun omatoimisesti.

Seuraavat verkkokurssit alkavat elokuussa 2023.

Yhtään valintaasi vastaavaa tuotetta ei löytynyt.