seuraaminen

Verkkokurssit

Koiran koulutusta myös verkossa – Lystitassun tarjoaa kattavan valikoiman koirankoulutusverkkokursseja arkitaidoista eri harrastuslajeihin.

Miksi kannattaa osallistua verkkokurssille?

– Sinun ei tarvitse ajaa pitkiä matkoja päästäksesi haluamaasi koulutukseen – säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä. Verkkokurssi on ekologinen vaihtoehto, ja suhteessa edullisempi kuin paikan päällä koulutukseen osallistuminen.

– Verkkokurssilla voit harjoitella missä ja milloin vain – treeni ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Tämä sopii erityisesti epätyypillistä työaikaa tekeville, kuten vuorotyöläisille, joiden on hankalaa osallistua tiettynä aikana pidettävään koulutukseen.

– Lystitassun verkkokursseilla saat palautetta treenivideoihisi rajattomasti – et jää yksin, jos kohtaat ongelman, ja saat apua jopa useammin kuin kerran viikossa kurssilla käydessäsi.

– Sinun ei tarvitse tehdä erikseen muistiinpanoja, koska suoritusohjeet jäävät käyttöösi myös kurssin jälkeen. Voit myös palata ohjeisiin koska vain. Tämän vuoksi ei myöskään haittaa, vaikka et pysyisi kurssin tahdissa – voit treenata loput tehtävät omassa tahdissasi myöhemmin.

Mitä verkkokurssille osallistuminen edellyttää ohjaajalta?

– Motivaatiota. Omatoimiset harjoitukset jäävät helposti tekemättä, jos ohjaajalla ei ole valmiiksi motivaatiota.

– Itseohjautuvuutta. Koska sovittuja treeniaikoja ei ole, treenin tekeminen on täysin oman itsen varassa. Tässä auttaa esimerkiksi suunnittelu kalenterin kanssa etukäteen, siksi kurssiohjelma on nähtävillä jo ennen kurssin alkamista.

– Uskallusta kysyä- jos ei ymmärrä ohjeita tai kohtaa ongelman harjoitellessaan, on tärkeää ottaa härkää sarvista ja kysyä ohjaajalta. Muuten ongelman kanssa jää yksin.

– Kuitenkin, kuten kaikessa koirankoulutuksessa, muutokset koiran käyttäytymisessä ja edistyminen harjoittelussa eivät tapahdu millään menetelmällä, jos ohjaaja ei sitoudu säännölliseen harjoitteluun omatoimisesti.

Alta löydät alkavat verkkokurssit.

Yhtään valintaasi vastaavaa tuotetta ei löytynyt.