Kurssit Mynämäessä

Kurssit Mynämäessä

Vuonna 2022 luvassa kursseja myös Mynämäessä Mustilassa, osoitteessa Keskuskatu 15, Mynämäki. Kurkkaa tästä linkistä tarkemmat tiedot koulutustilasta.

Tammikuussa 2022 keskiviikkoisin 5 kerran kurssit 12.1., 19.1., 26.1., 2.2. ja 9.2. Koulutus tapahtuu 4 koiran pienryhmissä.

Harrastuskoiran perustaidot klo. 17

Harrastuskoiran perustaitokurssilla harjoitellaan pohjataitoja, joista hyötyvät kaikki harrastamisesta kiinnostuneet koirat harrastuslajiin, rotuun tai ikään katsomatta. Kurssille voit siis tulla niin pennun kuin jo vanhemmalle iälle ehtineen koiran kanssa. Kurssi sopii myös koirille, joilla ei ole aktiivisia kisatavoitteita. Harjoiteltavia asioita ovat esimerkiksi palkkaaminen ja motivaatio, erilaiset käytöksen aikaansaamisen keinot, taukokäytös ja häiriönsieto. Koulutuskerran kesto on noin 50 min. Kurssin hinta on 105 € (sis. alv. 24 %).

1 PAIKKA

Nose workin alkeet klo. 18

Nose work on hauska harrastus sinulle ja koirallesi! Haistelu on koiralle lajinomaista puuhaa, ja laji sopii kaikille koirille rotuun tai ikään katsomatta. Koiralla ei tarvitse olla mitään ennakko-osaamista. Koulutus tapahtuu 4 koiran pienryhmissä, mutta hallissa harjoittelee aina yksi koira kerrallaan. Kurssi sopii siis myös koirille, joilla on haasteita toimimisessa samassa tilassa muiden koirien kanssa. Huom! Kurssin ensimmäinen kerta on luento, jolloin ei harjoitella koiran kanssa. Koiran saa halutessaan tuoda luennon jälkeen tutustumaan koulutustilaan. Kurssin hintaan sisältyy pullo eukalyptus-hydrolaattia ja 2 lasipurkkia, joiden avulla pääsee kotiharjoittelussa alkuun. Kurssin hinta on 115 € (sis. alv. 24 %).

TÄYNNÄ

Control Unleashed-pentukurssi klo. 19

Control Unleashed-pentukurssilla opit kouluttamaan pennullesi häiriönsietoa, kontaktia ja keskittymistä koiralähtöisillä, hauskoilla koulutuspeleillä. Kurssilta saat hyvät eväät niin kotikoiran kuin harrastusuralle suuntaavankin pennun elämään. Kurssi sopii alle 1 v ikäisille koiranpennuille rotuun tai aikaisempaan osaamistasoon katsomatta. Koulutuskerran kesto on noin 50 min. Voit lukea lisää Control Unleashed-menetelmästä täältä. Kurssin hinta on 105 € (sis. alv. 24 %).

TÄYNNÄ

Control Unleashed-kurssi klo. 20

Control Unleashed-kurssilla harjoitellaan koulutuspelien avulla mm. keskittymistä, kontaktia ja häiriönsietoa. Kurssista hyötyvät niin kotikoirat kuin harrastavat koiratkin, harrastettavasta lajista tai rodusta riippumatta. Pohjataitovaatimuksena on, että koira kykenee palkkautumaan hallissa, jossa on toisia koiria (tilaa voidaan jakaa sermein). Koulutuskerran kesto on noin 50 min. Voit lukea lisää Control Unleashed-menetelmästä täältä. Kurssin hinta on 105 € (sis. alv. 24 %).

TÄYNNÄ