Kurssit Mynämäessä

Kurssit Mynämäessä

Vuonna 2022 luvassa kursseja myös Mynämäessä Mustilassa, osoitteessa Keskuskatu 15, Mynämäki. Kurkkaa tästä linkistä tarkemmat tiedot koulutustilasta. Huom! Lue toimitusehdot ennen ilmoittautumista, löydät ne Koti-välilehdeltä.

Seuraavat kurssit alkavat 4.5. Kurssipäivät ovat 4.5., 11.5., 18.5., 25.5. ja 1.6. Koulutuskerran kesto on noin 50 min. Kursseilla harjoitellaan 4 koirakon pienryhmissä.

Rally-tokon jatkokurssi klo. 19

Rally-tokon jatkokurssi sopii tottelevaisuuslajien alkeet -kurssin käyneille tai muualla rally-tokon alkeiskurssille osallistuneille koirakoille. Kurssilla harjoitellaan alo-avo-luokkien tehtäviä sekä pieniä radanpätkiä. 

Rally-tokon jatkokurssille on mahdollista ostaa myös yksittäisiä koulutuskertoja irtotunteina 11.5., 18.5., 25.5. ja 1.6. Voit tulla irtotunnille esimerkiksi jos kokonaiseen kurssiin sitoutuminen on aikataulujen vuoksi hankalaa, haluat tulla vahvistamaan rallyn pohjataitoja tai kaipaat harjoitusta uudessa paikassa tai vieraiden koirien läsnäollessa. Irtotunnin hinta on 25 € (sis. alv. 24%).