Kurssit Salossa

Kurssit Salossa

Koulutan tammikuussa 2022 Salossa Salon Koirahallilla 3 kerran tehokursseja. Kurssipäivät ovat 6.1., 13.1. ja 20.1. Tehokurssin osallistumismaksu on 75 € (sis. alv 24 %).

Salon valikoimassa on seuraavat kurssit:

Kontakti Kuntoon Koulutuspeleillä

Kontakti kuntoon koulutuspeleillä – 3 kerran tehokurssilla harjoitellaan Control Unleashed -menetelmän harjoituksista erityisesti niitä, joista jokainen koira hyötyy kontaktin kasvattamisessa niin arjessa kuin harrastuksissakin. 

klo. 16 penturyhmä (alle 1 v)

klo.17 aikuisten ryhmä (yli 1 v)

Hajuerottelun alkeet

Hajuerottelun alkeet – 3 kerran tehokurssilla opit hajuerottelun (purkkirata) kouluttamisen alkeet. Menetelmän avulla voi kouluttaa koiralle nose workia, esine-etsintää, sienten etsimistä tai vaikkapa tokon tunnistusnoutoa. Hajutyöskentely sopii kaikille koirille rotuun tai ikään katsomatta, ja sillä on monia positiivisia vaikutuksia, kuten koiran optimistisuuden lisääntyminen. Kurssilla on mahdollista harjoitella nose workin 1-luokan hajulla eukalyptuksella, kongin palasilla tai tunnistusnoutokapulalla. Jos haluat opettaa koirallesi jonkin muun hajun, voit tuoda sen itse mukanasi. Kurssilla harjoitellaan 1 koira kerrallaan, mutta hallissa saattaa olla samaan aikaan myös toisia koiria.

Klo. 18 penturyhmä (alle 1 v)

klo. 19 aikuisten ryhmä (yli 1 v)