etävalmennus

Nyt mahdollisuus myös etävalmennukseen! Etävalmennuksessa saat juuri itsellesi ja koirallesi sopivaa tukea ja teidän kehitystänne tukevia tehtäviä ajasta ja paikasta riippumatta. Myös etävalmennus perustuu tieteelliseen tietoon eläinten kouluttamisesta ja koulutusmenetelminä käytetään positiiviseen vahvistamiseen perustuvia menetelmiä. Etävalmennuksessa pidempikestoinen valmennussuhde mahdollistaa koirakon taitojen ja tarpeiden kokonaisvaltaisen arvion ja yksilöllisesti räätälöidyt harjoitukset ja palautteen.

Valmennuksessa voidaan keskittyä liikkeiden opettamiseen teknisesti oikein, erilaisiin liikeyhdistelmiin ja kisakokonaisuuksiin, mielentilaan, kokeenomaiseen harjoitteluun, motivaatioon tai se voi olla yhdistelmä näistä kaikista. Valmennuksen sisältö ja tavoitteet määräytyvät aina kunkin koirakon tarpeista käsin. Etävalmennustehtävät voivat olla siis esimerkiksi teknisiä tehtäviä, kisasuoritusta tukevia tehtäviä tai perustaitojen hiontaa joustavasti koirakon tarpeen mukaan.

Etävalmennusta on mahdollista saada seuraavissa lajeissa:

  • rallytokon etävalmennus: ALO-MES: Rallytokon etävalmennuksessa voidaan harjoitella kylttitehtävien oikeaa teknistä suoritustapaa, erilaisia kylttiyhdistelmiä, ratatreenin erilaisia sovelluksia, haetaan koiralle aitoa motivaatiota rallytokoharjoitteluun sekä rakentaa palasia, joista koostuu onnistunut 100 pisteen kilpailusuoritus.
  • Nosework-etävalmennus: 1-2 lk. Etävalmennuksessa voidaan opettaa alkeet aivan alusta, hioa eri etsintäalueilla ja eri luokissa tarvittavia taitoja (esim. yläpiilot, usean piilon alueet), harjoitella oheistaitoja ja rutiineja sekä palkkausta. Tavoitteena on rennosti ja tehokkaasti etsivä, motivoitunut koira.
  • harrastuskoiran perustaidot-etävalmennus: Harrastuskoiran perustaidot ovat taitoja, joiden harjoittelu kannattaa aloittaa ennen varsinaista lajiharjoittelua. Perustaitoihin kuuluvat esimerkiksi erilaiset palkkiovihjeet, käytöksen aikaansaamisen keinot, kohdekäytökset, luopuminen, taukokäytös ja oletuskäytös. Etävalmennuksessa voit saada ohjeet näiden käytösten opettamiseen alkeista alkaen videoiden ja kirjallisten ohjeiden muodossa tai voit saada tukea jonkin perustaitoon liittyvän haasteen ratkaisemiseen.
  • tokon etävalmennus: ALO-VOI-luokat: Kilpatottelevaisuuden etävalmennuksessa voit saada ohjeet liikkeiden opettamiseen alusta alkaen, tukea jossakin liikkeessä esiintyvän haasteen ratkaisemiseen, etsiä koiralle aitoa motivaatioa tokoa kohtaan ja rakentaa palasia kohti onnistunutta koesuoritusta.
  • koiratanssin etävalmennus: FS alo HTM alo-voi: Koiratanssivalmennus koostuu lajista riippuen joko temppujen tai positioiden opettamisesta, koreografian suunnittelusta, musiikin valinnasta ja onnistuneen kilpailusuorituksen palasten harjoittelusta.
  • palveluskoirien käyttäytymiskoe BH:n etävalmennus: BH-etävalmennuksessa saat ohjeet BH:n liikkeiden opettamiseen koiralle teknisesti oikein, tottisosuuden ja kaupunkiosuuden harjoitteluun sekä onnistuneen koesuorituksen osien harjoitteluun.

Etävalmennuspakettiin sisältyy:

  • Alkukartoitus. Alkukartoituksessa käydään läpi tämänhetkinen tilanne sekä koirakon lähitulevaisuuden ja pitkän tähtäimen tavoitteet. Alkukartoitukseen sisältyy esitietolomake, video kilpailusuorituksesta ja/tai treeneistä ja videokeskustelu 30 min.
  • Viikottaiset tai joka toinen viikko uudet tehtävät, jotka on valittu erikseen kyseiselle koirakolle.
  • Omista treeneistä saa lähettää videoita kommentoitavaksi niin paljon kuin haluaa. Videot jaetaan linkkinä pilvipalveluun (esim. Google Kuvat, Drive) tai ulkoiseen sovellukseen (esim. YouTube). Kommentit videoihin saa 2 vuorokauden kuluessa videon lähettämisestä.
  • Koirakon kisatessa kisasuorituksen videosta saa halutessaan analyysin.

Etävalmennuksen hinta on 100 €/ensimmäinen kuukausi (sisältää alkukartoituksen) ja sen jälkeen 65 €/kk tehtävät joka viikko tai 45 €/kk tehtävät joka toinen viikko. Etävalmennuksen irtisanomisaika on kuluvan kuukauden loppuun.

Nyt voit ostaa etävalmennusta myös määräaikaisena 6 kk tai 12 kk pakettina. Saat 6 kk paketissa 10 % alennusta kokonaishinnasta, ja 12 kk paketissa 15 % kokonaishinnasta. Kysy etävalmennuspaketista yhteydenottolomakkeella.

Ilmoittaudu mukaan etävalmennukseen sähköpostitse saara@lystitassun.net tai yhteydenottolomakkeen kautta.