Toimitusehdot

Peruutusehdot

Verkkokurssit

Verkkokursseilla, joiden aloitusajankohta on ilmoitettu, on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Kuluttajalla ei ole Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän vaihto- ja palautusoikeutta, jos kyseessä on tuote, jonka asiakas saa käyttöönsä välittömästi.

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen ehto peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa ostoksesta. Kuluttajalla ei kuitenkaan ole oikeutta peruuttaa digitaalisen tuotteen ostoa sen jälkeen, kun yritys on aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamisen. 

Näin ollen, mikäli digitaalisen tuotteen oston ja toimituksen välillä on aikaa alle 14 pv, palautusoikeus päättyy, kun kuluttaja saa pääsyn materiaaleihin.

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt, että peruutusehto poistuu samalla hetkellä, kun yritys aloittaa tuotteen toimittamisen. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteiden osto tulee keskeyttää.

Kuluttajansuojalaki 6 16§

Etävalmennus

Jatkuvan etävalmennuksen irtisanomisaika on aina kuluvan kuun loppuun. Etävalmennuspaketeissa on 14 pv vaihto- ja palautusoikeus, joka päättyy, kun saa ensimmäisen tehtävän.

Kuluttajansuojalaki 6 16 §

Paketeista ei pääsääntöisesti tehdä hyvityksiä kesken kauden palautusoikeuden päätyttyä. Poikkeuksen muodostaa omistajan tai koiran vakava sairastuminen, joka estää harjoittelun vähintään yhden (1) kuukauden ajan. Hyvityksestä sovitaan erikseen.

Kurssit Pawsiteamilla

Pawsiteamin kautta ostettujen kurssien osalta katso Pawsiteam Oy:n peruutusehdot ja ole tarvittaessa yhteydessä anna@pawsiteam.fi

Lystitassun järjestämät kurssit ja koulutuspäivät yksityishenkilöille

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova eikä osallistumismaksua palauteta. Mikäli estyt osallistumasta, voit myydä paikkasi eteenpäin.

Mikäli järjestäjä peruuttaa tapahtuman, osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä.

Yksityiskoulutus 

Yksityiskoulutus tulee peruuttaa viimeistään 24 h ennen sovittua aikaa, tai koulutus laskutetaan kokonaisuudessaan / maksua ei palauteta. Ohjaajan tai koiran sairastapauksen sattuessa aikaa voidaan siirtää erikseen sovitusti.