Toimitusehdot

Peruutusehdot

Verkkokurssit

Verkkokurssien materiaalien kopioiminen muuhun kuin omaan käyttöön tai jakaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Henkilökohtaisten käyttäjätunnusten jakaminen verkkokurssialustalle on kielletty. Rikkomuksesta seuraa välitön käyttöoikeuden menetys verkkokurssimateriaaleihin.

Verkkokursseilla, joiden aloitusajankohta on ilmoitettu, on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Kuluttajalla ei ole Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän vaihto- ja palautusoikeutta, jos kyseessä on tuote, jonka asiakas saa käyttöönsä välittömästi.

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen ehto peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa ostoksesta. Kuluttajalla ei kuitenkaan ole oikeutta peruuttaa digitaalisen tuotteen ostoa sen jälkeen, kun yritys on aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamisen. 

Näin ollen, mikäli digitaalisen tuotteen oston ja toimituksen välillä on aikaa alle 14 pv, palautusoikeus päättyy, kun kuluttaja saa pääsyn materiaaleihin.

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt, että peruutusehto poistuu samalla hetkellä, kun yritys aloittaa tuotteen toimittamisen. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteiden osto tulee keskeyttää.

Kuluttajansuojalaki 6 16§

Yksityiskoulutus ja koirahieronta

Yksityiskoulutus ja hieronta tulee peruuttaa viimeistään 24 h ennen sovittua aikaa, tai koulutus tai hieronta laskutetaan kokonaisuudessaan / maksua ei palauteta. Ohjaajan tai koiran sairastapauksen sattuessa aikaa voidaan siirtää, mikäli peruutus tapahtuu samana aamuna klo. 10 mennessä. Huom! Koulutuksissa jokainen on vastuussa omasta ja koiransa toiminnasta, sekä koiransa mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

Etävalmennus

Jatkuvan etävalmennuksen irtisanomisaika on aina kuluvan kuun loppuun. Etävalmennuspaketeissa on 14 pv vaihto- ja palautusoikeus, joka päättyy, kun saa ensimmäisen tehtävän.

Kuluttajansuojalaki 6 16 §

Paketeista ei pääsääntöisesti tehdä hyvityksiä kesken kauden palautusoikeuden päätyttyä. Poikkeuksen muodostaa omistajan tai koiran vakava sairastuminen, joka estää harjoittelun vähintään yhden (1) kuukauden ajan. Hyvityksestä sovitaan erikseen.

Lystitassun järjestämät kurssit ja koulutuspäivät yksityishenkilöille

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova eikä osallistumismaksua palauteta. Koulutukseen ei pidä osallistua, jos koiralla tai ohjaajalla on mahdollisesti tarttuva sairaus. Mikäli estyt osallistumasta, voit myydä paikkasi eteenpäin.

https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Mikäli järjestäjä peruuttaa tapahtuman, pyritään ensisijaisesti järjestämään korvaava koulutusajankohta. Mikäli korvaavaa koulutusta ei kyetä järjestämään, osallistumismaksu palautetaan. Kursseilla osallistumismaksun palautus koskee aina yksittäistä peruutettua kurssikertaa.

Kurssit Pawsiteamilla

Pawsiteamin kautta ostettujen kurssien osalta katso Pawsiteam Oy:n peruutusehdot ja ole tarvittaessa yhteydessä info@pawsiteam.fi