Verkkoluennot

Verkkoluennot

Lystitassun järjestää verkkoluentoja koirankoulutuksen eri aiheista. Luennot toteutetaan Zoomissa, ja luentotallenne on kaikissa luennoissa katseltavissa viikon ajan luennon jälkeen.

Kevään 2023 verkkoluennot

Riehakas koira hallintaan positiivisesti vahvistaen – verkkoluento 26.3.2023 klo. 18

Tuntuuko sinusta, että koirasi ei osaa käytöstapoja? Hyppiikö koirasi päin vieraita? Innostuessaan puree ihmisiä? Ei pysy hetkeäkään paikallaan? Sinkoilee sinne tänne? Treenatessa vinkuu tauoilla eikä kykene rauhoittumaan?

Koira hallintaan positiivisesti vahvistaen -verkkoluennolla käydään läpi, miten riehakas koira saadaan rauhoittumaan, keskittymään ja kuuntelemaan. Luennolta saat valikoiman erilaisia keinoja vaikuttaa koiran käyttäytymiseen esimerkiksi virikkeistämisen ja kouluttamisen keinoin.

Luennon hinta on 15 € (sis. alv 24%) ja kesto noin 1,5 h. Tallenne ennakkoon luennolle ilmoittautuneille katsottavissa viikon ajan.

Eikö Look At That onnistu? -verkkoluento 23.4.2023 klo. 19

Haluaisitko koiran, joka näkee ympäristön tapahtumat uhkien sijaan mahdollisuuksina palkkion saamiseen? Haluaisitko, että koirasi kykenisi luopumaan häiriöistä ja keskittymään ohjaajaan? Olisiko hienoa, jos koirasi pystyisi katsomaan toisten koirien harjoittelua, ohittamaan sujuvasti autot, skuutit ja toiset koirat? Mutta tämä ei onnistu, koska koirasi ei ole kiinnostunut sinusta, ei reagoi palkkiomerkkiin tai ei käänny kohti sinua?

Look At That on yksi nerokkaimmista harjoituksista, joita kukaan on koskaan keksinyt, ja se kuuluu jokaisen koiranomistajan ja kouluttajan perustyökalupakkiin. LAT toimii niin ympäristöä jännittäville kuin liian intomielisesti suhtautuvien koirien kouluttamisessa. Se on ehdoton taito kaikille koirille, mutta erityisesti heille, jotka jahtaavat liikkuvia kohteita, pelkäävät jotakin, reagoivat ympäristön muutoksiin voimakkaasti tai syleilevät liikaa maailmaa ja toivoisit saavasi koiraasi paremman kontaktin. Myös jokainen harrastuskoira hyötyy LAT-harjoituksen osaamisesta matkallaan kohti itsevarmaa, paikassa kuin paikassa lajisuoritukseen kykenevää koiraa.

Eikö Look At That onnistu? -verkkoluennolla käydään perusteellisesti läpi LAT-menetelmän taustaperiaatteet, miten Look At That opetetaan, miten häiriötä aletaan lisätä ja mitä tehdä, kun harjoittelu ei edisty.

Luennon hinta on 15 € (sis. alv 24%) ja kesto noin 1,5 h. Tallenne on ennakkoon luennolle ilmoittautuneille katsottavissa viikon ajan.

2 vastausta artikkeliin “Verkkoluennot

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tästä: