Verkkoluennot

Verkkoluennot

Lystitassun järjestää syksyllä 2022 verkkoluentoja eri aiheista. Luennot toteutetaan Zoomissa, ja luentotallenne on katseltavissa viikon ajan luennon jälkeen. Jokaisen luennon kesto on noin 2 tuntia. Jokaisen luennon hinta on 25 € (sis. alv. 24%).

Syksyn 2022 verkkoluennot

Ohjaajavirheet rally-tokossa 31.8.2022 klo. 18

Ohjaajavirheet rally-tokossa luennolla käydään läpi, millaisia erilaisia virheitä ohjaaja voi tehdä rally-tokossa, ja millaisia pistevähennyksiä niistä annetaan. Lisäksi luennolla käydään läpi vinkkejä siihen, miten eri tehtävissä voi välttyä ohjaajan tekemiltä virheiltä koiran koulutuksen ja ohjaamiseen keskittymisen kautta.

Rakenna hyvä suhde koirasi kanssa 14.10.2022 klo. 19

Koiran ja omistajan suhde on monin tavoin merkityksellinen mukavan yhteiselämän onnistumisen kannalta. Kun koira saapuu uuteen kotiin, sillä ei ole suhdetta uuteen ihmiseen eikä käsitystä siitä, onko uusi ihminen esimerkiksi luotettava. Tällä luennolla keskitytään siihen, millaisin keinoin voimme parantaa suhdetta koiramme kanssa.

Mitä on vire ja miten siihen voi vaikuttaa? 7.12.2022 klo. 18

Jos koira on suorituksen kannalta epäsuotuisassa mielentilassa, puhutaan usein vireenhallinnan ongelmista. Haasteet vireessä suuntaan tai toiseen vaikuttavat koiran kouluttamisen onnistumiseen halutusti monin tavoin. Tällä luennolla paneudutaan siihen, mitä vire itseasiassa on, ja käydään läpi keinoja, joilla koiran vireeseen voidaan vaikuttaa toivottuun suuntaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tästä: