kohteiden käytön verkkokurssi

Uutena valikoimissa alkaa 2.11.2020 kohteiden käytön verkkokurssi! Kohteiden avulla on mahdollista opettaa monia eri lajeissa tarvittavia käytöksiä, ja niiden opettaminen toimii myös mukavana yhteisenä tekemisenä koiran kanssa. Kohteita voidaan hyödyntää esimerkiksi rally-tokon, koiratanssin, tokon sekä PK-tottiksen kouluttamisessa.

Kohteiden käytöstä koulutuksessa on monia hyötyjä, esimerkiksi se, että kohteen avulla koiralle voidaan selkeästi kertoa toivottu käytös, ja roskakäytöksen määrä vähenee. Myöskään houkuttelua ei tarvitse kohteiden kanssa työskennellessä käyttää. Tästä pääset lukemaan, mitä muita hyötyjä kohteiden käytöstä koulutuksen tukena on.

Kohteiden käytön verkkokurssille osallistumiseen ei ole pohjataitovaatimuksia. Kurssi kestää 5 viikkoa, ja sen aikana käydään jokaisella viikolla läpi yhden kohteen opettaminen. Kurssilla käytettävät kohteet ovat etutassutarget, kosketuskeppi, takatassutarget, kosketusalusta sekä istumis/seisomisalusta. Lisäksi saat jokaisen kohteen käytöstä ohjeet vähintään kahden tehtävän opettamiseen. Voit lähettää treenivideoita niin paljon kuin haluat, ja saat niihin palautteen kahden päivän kuluessa. Treenivideoiden lähettämisen ehdoton hyöty on, että kohdatessasi haasteen saat siihen juuri itsellesi sopivan ratkaisun.

Kohteiden käytön verkkokurssin hinta on 49 € (sis. Alv 24 %). Huom! Kohteet eivät sisälly hintaan, ne tulee jokaisen hankkia itse. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.10.2020 joko lähettämällä sähköpostia saara.uljas@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.