kohteiden käytön verkkokurssi

Pohditko, miten lähtisit opettamaan pyörähdystä, perusasentoa, eteentuloa, takapään käyttöä tai peruuttamista? Kohteiden avulla on mahdollista opettaa monia eri lajeissa tarvittavia käytöksiä, ja niiden opettaminen toimii myös mukavana yhteisenä tekemisenä koiran kanssa. Kohteita voidaan hyödyntää esimerkiksi rally-tokon, koiratanssin, tokon sekä PK-tottiksen kouluttamisessa.

Kohteiden käytöstä koulutuksessa on monia hyötyjä, esimerkiksi se, että kohteen avulla koiralle voidaan selkeästi kertoa toivottu käytös, ja roskakäytöksen määrä vähenee. Myöskään houkuttelua ei tarvitse kohteiden kanssa työskennellessä käyttää juurikaan. Tästä pääset lukemaan, mitä muita hyötyjä kohteiden käytöstä koulutuksen tukena on.

Kohteiden käytön verkkokurssille osallistumiseen ei ole pohjataitovaatimuksia. Kurssi kestää 5 viikkoa, ja sen aikana käydään jokaisella viikolla läpi yhden kohteen opettaminen. Kurssilla käytettävät kohteet ovat etutassutarget, kosketuskeppi, takatassutarget, kosketusalusta sekä istumis/seisomisalusta. Lisäksi saat jokaisen kohteen käytöstä ohjeet vähintään kahden tehtävän opettamiseen. Kurssi toteutetaan sähköpostikurssina, jolloin osallistujat saavat kahdesti viikossa viestillä tehtävien ohjeet.

Kohteiden käytön verkkokurssin hinta on 29 € (sis. Alv 24 %). Huom! Kohteet eivät sisälly hintaan, ne tulee jokaisen hankkia itse.

Seuraava kohteiden käytön verkkokurssi alkaa 1.2.2021. Pääset mukaan ostamalla kurssin Lystitassun verkkokaupasta alla olevasta painikkeesta.