Kohteiden käytön verkkokurssi 17.4.2023

Kohteiden käytön verkkokurssi

Kohteiden käytön verkkokurssilla opit, miten koiralle opetetaan tehokkaasti erilaisia kohdetyöskentelyn taitoja sekä miten niiden avulla saadaan aikaiseksi erilaisia käytöksiä.

Pohditko, miten lähtisit opettamaan pyörähdystä, perusasentoa, eteentuloa, takapään käyttöä tai peruuttamista? Kohteiden avulla on mahdollista opettaa monia eri lajeissa tarvittavia käytöksiä, ja niiden opettaminen toimii myös mukavana yhteisenä tekemisenä koiran kanssa. Kohteiden käyttö on siis eräs keino käytösten aikaansaamiseen. Kohteita voidaan hyödyntää esimerkiksi rally-tokon, koiratanssin, tokon sekä PK-tottiksen kouluttamisessa.

Kohteiden käytöstä koulutuksessa on monia hyötyjä, esimerkiksi se, että kohteen avulla koiralle voidaan selkeästi kertoa toivottu käytös, ja roskakäytöksen määrä vähenee. Myöskään houkuttelua ei tarvitse kohteiden kanssa työskennellessä käyttää juurikaan. Kohteiden käyttäminen opettaa koiraa myös hallitsemaan kehoaan ja jalkojaan paremmin, mistä on monenlaista hyötyä esimerkiksi agilityn harjoittelussa. Tästä pääset lukemaan, mitä muita hyötyjä kohteiden käytöstä koulutuksen tukena on.

Kohteiden käytön verkkokurssille osallistumiseen ei ole pohjataitovaatimuksia, vaan kurssi sopii kaikille vasta-alkajista jo pidempään harrastaneille. Kurssi kestää 5 viikkoa, ja sen aikana käydään jokaisella viikolla läpi yhden kohteen opettaminen. Kurssilla käytettävät kohteet ovat etutassutarget, kosketuskeppi, takatassutarget, kosketusalusta sekä istumisalusta. Lisäksi saat jokaisen kohteen käytöstä ohjeet kahden erilaisen tehtävän opettamiseen kyseisen kohteen avulla. Kurssilla käydään myös lyhyesti läpi muita koulutustekniikan osa-alueita, joilla on merkitystä tehokkaassa kouluttamisessa kohteiden avulla.

Kohteiden käytön verkkokurssi alkaa 17.4.2023, jolloin aukeavat koulutustekniikkamateriaali sekä 1. viikon materiaalit. Voit lähettää kysymyksiä sekä videoita treeneistäsi kurssin omassa Facebook-ryhmässä. Kurssimateriaalit jäävät käyttöösi myös kurssin jälkeen, ja voit palata niihin milloin haluat.

Kohteiden käytön verkkokurssin hinta on 59 € (sis. Alv 24 %). Huom! Kohteet eivät sisälly hintaan, ne tulee jokaisen hankkia itse.

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Kurssi ohjaaja

Saara Uljas Saara Uljas Tekijä

Eläintenkouluttaja (AT), Certified Control Unleashed Instructor CCUI, ProDogTrainer

Saat ohjeet kurssille kirjautumiseen maksuvahvistuksen mukana.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tästä: