matalavireisten koirien verkkokurssi

Haisteleeko koirasi mieluummin kuin harjoittelee tehtäviä? Onko koirasi hidas, tuijottelee muualle tai makoilee vain tauolla? Matalavireisen koiran kanssa harjoittelu on myös ohjaajalle toisinaan epämotivoivaa, jos tuntuu, ettei onnistumisia tule. Tiedän kokemuksesta, miten kurjalta tuntuu, jos koira ei ole kiinnostunut yhteisestä tekemisestä. Kurssin innoittajana onkin toiminut oma koirani Susu, joka esimerkiksi vuoden ikäisenä päätti agilityn alkeiskurssilla vain poistua paikalta. Matalaan vireeseen ja motivaatioon liittyviä haasteita on kuitenkin mahdollista työstää, ja esimerkiksi Susun kisasaavutuksista voit käydä lukemassa sen omalta sivulta.

Matalavireisten koirien omalla verkkokurssilla paneudutaan harjoituksiin, joiden avulla koiran virettä ja motivaatiota on mahdollista nostaa.

”Kurssi oli hyödyllinen ja hyvin rakennettu. Kiitos! Saa laadukasta koulutusta paikkakunnasta riippumatta.”

”Kiitos Saara huippu kurssista! Meille on ollut ihan huippu paljon apua ja meidän yhteistyö parantunut huimasti. Siitä esimerkkinä eiliset treenit, jossa tehtiin uuden koiran kanssa samalla kentällä ja omalla koiralla ei ollut mitään muuta mielessä kuin mitä seuraavaksi tehdään! Saatiin rakennettua minulle rauha tekemiseen ja kaikki leikit ja pelit treenin alussa on kasvattanut koiran itseluottamusta ja se todella näkyy!”

”häiriöiden siedon myötä koiralla ja minulla on nyt taito päästä yli häiriöstä. Ja sehän osaltaan nostaa virettä jonkin verran kun ei tarvitse houkutella ja menettää hermoja kun koira ei keskity. Yhteistyömme kehittyi valtavasti ja minun osakkeet nousi koiran silmissä!”

Matalavireisten koirien verkkokurssin kesto on 6 viikkoa. Kurssi alkaa aloitusluennolla, jolla käydään läpi motivaatioon ja vireeseen vaikuttavia tekijöitä laajasti. Kurssin aikana saat työkaluja arvioida koirasi yleistä hyvinvointia sekä etsiä koirallesi mieluisimmat palkkiot. Saat myös vinkkejä siihen, miten vältät koiralle epämieluisia asioita. Lisäksi saat ohjeet siihen, miten luot harjoituksiin koirallesi parhaat mahdollisuudet onnistua, ja kurssi sisältää laajan valikoiman harjoituksia ohjaajafokuksen kasvattamiseen sekä häiriöihin siedättymiseen ja niissä työskentelyyn.

Kurssi sisältää joka viikolle vähintään 2 uutta tehtävää, joiden kautta pääset rakentamaan motivaatiota koirallesi. Voit lähettää kouluttajalle videoita harjoituksistasi niin paljon kuin haluat koko 6 viikon kurssin ajan, ja saat niihin palautteen sekä jatko-ohjeet kahden päivän kuluessa.

6 viikon kurssin hinta on 59 € (sis. alv 24 %)

Kurssin aloitusluento pidetään Facebook-livenä, ja se tallentuu myöhempää katselua varten. Materiaalit löytyvät Lystitassun sivuilta salasanan takaa, ja ne jäävät käyttöön kurssin loppumisen jälkeenkin. Osallistujien videoiden kommentointi toteutetaan kurssin omassa Facebook-ryhmässä.

Ilmoittautuminen matalavireisten koirien verkkokurssille on päättynyt. Jos haluat tiedon, kun seuraava kurssi tulee myyntiin, laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta.