matalavireisten koirien verkkokurssi

Haisteleeko koirasi mieluummin kuin harjoittelee tehtäviä? Onko koirasi hidas, tuijottelee muualle tai makoilee vain tauolla? Matalavireisen koiran kanssa harjoittelu on myös ohjaajalle toisinaan epämotivoivaa, jos tuntuu, ettei onnistumisia tule. Matalavireisten koirien omalla verkkokurssilla paneudutaan harjoituksiin, joiden avulla koiran virettä ja motivaatiota on mahdollista nostaa.

Matalavireisten koirien verkkokurssin kesto on 6 viikkoa. Kurssi alkaa aloitusluennolla, jolla käydään läpi motivaatioon ja vireeseen vaikuttavia tekijöitä laajasti. Kurssin teemat ovat palkkiot, koulutustekniikka, treenien jakostus, tauot, sekä erilaiset häiriöharjoitukset. Saat kurssin aikana joka viikko uusia tehtäviä, joiden kautta pääset rakentamaan motivaatiota koirallesi. Voit lähettää kouluttajalle videoita harjoituksistasi niin paljon kuin haluat, ja saat niihin palautteen sekä jatko-ohjeet kahden päivän kuluessa.

Kurssin hinta on 59 € (sis. alv 24 %). Mikäli olet aiemmin osallistunut koulutuksiini joka livenä tai verkossa, saat kurssin hintaan 49 €. Mainitse ilmoittautuessasi, mihin koulutukseen olet osallistunut.

Seuraava matalavireisten koirien verkkokurssi alkaa 3.1.2012! Ilmoittaudu mukaan 18.12.2020 mennessä sähköpostitse saara.uljas@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella.