pentukurssit

Pentukurssit

Ohjatuissa treeneissä käymisen voi aloittaa jo aivan pienen pennun kanssa. Tällä hetkellä valikoimassa on Tulevaisuuden tähdet-kurssi, jolla keskitytään lajiharjoittelun pohjataitojen rakentamiseen pennulle, sekä Control Unleashed -kurssi, jolla harjoitellaan erilaisia CU-menetelmän mukaisia harjoituksia lajiharrastuksen ja arkielämän tueksi. Tulevaisuuden tähdet -kurssi sopii erityisesti 4-9 kk ikäisille pennuille pentukurssin jatkoksi ja ensimmäiseksi lajiharrastuskurssiksi. Control Unleashed-kurssille voi tulla alle vuoden ikäisen pennun kanssa missä vaiheessa tahansa. Lisäksi noseworkin ja muiden hajuharrastusten pohjataitoja pääsee harjoittelemaan pentujen nenälabra-kurssilla.

Jos kurssille osallistuminen on hankalaa, tai tiedät, että kaipaat yksilöllisempää ohjausta, pentupaketti voisi olla sinun juttusi. Katso lisätiedot tästä.

Kurssit Pawsiteamilla

Tulevaisuuden tähdet – tavoitteellisten pentujen kurssi tiistaisin klo 19, alk. 7.2.

Myös useille verkkokursseille voi osallistua pennun kanssa.

Control Unleashed-harjoitukset voi aloittaa pennun kanssa heti, kun pentu saapuu kotiin. Seuraava verkkokurssi alkaa 4.1.2023.

Seuraamisvalmennukseen sekä tunnariverkkokurssille voi osallistua noin 6 kk iästä ylöspäin, kun pennun fyysinen kehitystaso riittää harjoitusten tekemiseen.

Kuva: Nina Laiho / Karvamafia