pentukurssit

Pentukurssit

Ohjatuissa treeneissä käymisen voi aloittaa jo aivan pienen pennun kanssa. Tällä hetkellä valikoimassa on Tulevaisuuden tähdet-kurssi, jolla keskitytään lajiharjoittelun pohjataitojen rakentamiseen pennulle, sekä Control Unleashed -kurssi, jolla harjoitellaan erilaisia CU-menetelmän mukaisia harjoituksia lajiharrastuksen ja arkielämän tueksi. Tulevaisuuden tähdet -kurssi sopii erityisesti 4-9 kk ikäisille pennuille pentukurssin jatkoksi ja ensimmäiseksi lajiharrastuskurssiksi. Control Unleashed-kurssille voi tulla alle vuoden ikäisen pennun kanssa missä vaiheessa tahansa.

Jos kurssille osallistuminen on hankalaa, tai tiedät, että kaipaat yksilöllisempää ohjausta, pentupaketti voisi olla sinun juttusi. Katso lisätiedot tästä.

Tulevaisuuden tähdet – tavoitteellisten pentujen kurssi Pawsiteamilla Kaarinassa

Kysy seuraavaa alkavaa kurssia.

Control Unleashed -pentukurssit Pawsiteamilla Kaarinassa

Kysy seuraavaa alkavaa kurssia.

Myös useille verkkokursseille voi osallistua pennun kanssa.

Control Unleashed-harjoitukset voi aloittaa pennun kanssa heti, kun pentu saapuu kotiin. Seuraava verkkokurssi alkaa 28.9.2022.

Seuraamisvalmennukseen sekä tunnariverkkokurssille voi osallistua noin 6 kk iästä ylöspäin, kun pennun fyysinen kehitystaso riittää harjoitusten tekemiseen.

Kuva: Nina Laiho / Karvamafia