Seuraamisvalmennus verkossa

Onko tavoitteenasi toko, rallytoko tai koiratanssin HTM? Pohditko, miten opettaisit juniorille tai jo vanhemmalle koiralle seuraamisen alusta asti? Vai pitäisikö koirasi seuraamista hioa, jotta se loistaisi kisoissa ja kokeissa? Seuraaminen on iso osa monia lajeja, ja haasteet siinä heijastuvat helposti koko kisasuoritukseen. Tästä pääset lukemaan, millaisia asioita esimerkiksi rallytokon seuraamisen rakentamisessa kannattaa huomioida.

Valmennuksessa keskitytään seuraamisen opettamiseen ns. jalan seuraamis-tekniikalla, jolloin koira mieltää seuraamisen sijaintina suhteessa ohjaajaan. Näin eri suunnat seuraamisessa helpottuvat ja seuraaminen muuttuu sujuvaksi.

Valmennus kestää 10 viikkoa, ja sen aikana harjoitellaan seuraamiseen kaikki suunnat (eteen, taakse, käännökset eri suuntiin, sivuaskeleet poispäin koirasta ja kohti koiraa). Saat valmiudet myös pidemmän seuraamisen kouluttamiseen sekä esimerkiksi pujotteluun. Tavoitteena on iloisesti ja motivoituneesti seuraava koira.

Valmennuksen aikana ensimmäisellä viikolla käydään läpi tarvittavat pohjataidot, ja viikoilla 2-10 saat joka viikko vähintään 2 uutta tehtävää. Tehtävien järjestys on suunniteltu siten, että taidot rakentuvat koko ajan eteenpäin ja voit harjoitella useampaa taitoa rinnakkain.

Voit lähettää omista treeneistäsi videoita niin paljon kuin haluat koko 10 viikon valmennuksen ajan, ja saat niihin palautteen kahden vuorokauden kuluessa. Treenivideoiden lähettämisen ehdoton hyöty on, että mikäli kohtaat koulutuspolulla haasteita, saat niiden ratkomiseen yksilölliset ohjeet.

Palautetta edellisistä valmennuksista:

“Iso kiitos!!!! Vaikka ei pysytty tahdissa mukana mm. sairastelun vuoksi, oli kurssista iso apu sekä arkeen että treeniin. Tavallisesti niin tylsältä tuntunut seuraaminen alkoi tuntua tempulta, ja nykyään koira innostuu jo pelkästään nähdessään treeniin liittyvää välineistöä.”

“Myös ohjaajalla on nyt sellainen olo, että kyllä tästä vielä ajan kanssa hyvä tulee. Jatkamme ehdottomasti treenailua ohjeiden mukaan tästä eteenpäinkin!”

“Kiitos mukavasta valmennuksesta! Valmennuksen avulla seuraaminen edistyi nopeasti ja jäi vielä mukavasti purtavaa jatkoonkin.”

“Teethän lisää tallaisia? Tämä oli todella hyödyllinen ja opettavainen kurssi. Tykkäsin valtavasti.”

Valmennuksen hinta on 99 € (sis. Alv. 24%). Mikäli olet osallistunut aikaisemmin järjestämiini koulutuksiin verkossa tai livenä, mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, millä kurssilla olet ollut ja saat valmennuksen hintaan 89 €.

Aloitusluento pidetään Facebook-livenä, ja se tallentuu myöhempää katselua varten. Materiaalit löytyvät salasanan takaa nettisivuilta, ja ne jäävät käyttöön myös kurssin jälkeen. Osallistujien treenivideoiden kommentointi tapahtuu valmennuksen omassa Facebook-ryhmässä.

Ilmoittautuminen seuraamisvalmennukseen on päättynyt! Jos haluat ennakkotiedon seuraavan valmennuksen alkamisesta, ota yhteyttä sähköpostilla saara@lystitassun.net tai yhteydenottolomakkeella. Klikkaa tästä yhteydenottolomakkeeseen!