Seuraamisvalmennus verkossa

Onko tavoitteenasi toko, rallytoko tai koiratanssin HTM? Pohditko, miten opettaisit juniorille tai jo vanhemmalle koiralle seuraamisen alusta asti? Vai pitäisikö koirasi seuraamista hioa, jotta se loistaisi kisoissa ja kokeissa? Seuraaminen on iso osa monia lajeja, ja haasteet siinä heijastuvat helposti koko kisasuoritukseen. Tästä pääset lukemaan, millaisia asioita esimerkiksi rallytokon seuraamisen rakentamisessa kannattaa huomioida.

Valmennuksessa keskitytään seuraamisen opettamiseen ns. jalan seuraamis-tekniikalla, jolloin koira mieltää seuraamisen sijaintina suhteessa ohjaajaan. Näin eri suunnat seuraamisessa helpottuvat ja seuraaminen muuttuu sujuvaksi.

Valmennus kestää 10 viikkoa, ja sen aikana harjoitellaan seuraamiseen kaikki suunnat (eteen, taakse, käännökset eri suuntiin, sivuaskeleet poispäin koirasta ja kohti koiraa). Saat valmiudet myös pidemmän seuraamisen kouluttamiseen sekä esimerkiksi pujotteluun. Tavoitteena on iloisesti ja motivoituneesti seuraava koira.

Valmennuksen aikana ensimmäisellä viikolla käydään läpi tarvittavat pohjataidot, ja viikoilla 2-10 saat joka viikko vähintään 2 uutta tehtävää. Tehtävien järjestys on suunniteltu siten, että taidot rakentuvat koko ajan eteenpäin ja voit harjoitella useampaa taitoa rinnakkain.

Voit lähettää omista treeneistäsi videoita niin paljon kuin haluat, ja saat niihin palautteen kahden vuorokauden kuluessa. Treenivideoiden lähettämisen ehdoton hyöty on, että mikäli kohtaat koulutuspolulla haasteita, saat niiden ratkomiseen yksilölliset ohjeet.

Valmennuksen hinta on 99 € (sis. Alv. 24%). Mikäli olet osallistunut aikaisemmin järjestämiini koulutuksiin verkossa tai livenä, mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, millä kurssilla olet ollut ja saat valmennuksen hintaan 89 €.

Ilmoittautuminen marraskuussa 2020 alkavaan seuraamisvalmennukseen on päättynyt! Seuraava seuraamisvalmennus alkaa tammikuussa 2021. Jos haluat varmistaa paikkasi seuraavaan seuraamisvalmennukseen hyvissä ajoin, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, ja ilmoitan sinulle heti, kun uuden seuraamisvalmennuksen ilmoittautuminen aukeaa.