Susu

Susu (RTK4 TK1 Marquee Unusually Happy) on Tiuhdin pentu. Susu on luustokuvattu kyynärät 0/0, lonkat B/B, spondyloosi SP0 (puhdas), nikamien epämuotoisuus VA1 (lievä, lukumäärä 1), välimuotoinen lanne-ristinikama LTV4 (6 nikamaa). Susu on PRA-kantaja.

Susun kanssa harrastaminen aloitettiin rallytokosta, ja se saavutti RTK1 koulutustunnuksen vain 10 kk ja 17 pv ikäisenä. Tähän mennessä Susulla on kasassa rallytokossa RTK4-koulutustunnus ja kaksi valiotulosta, tokossa TK1 ja VOI3-tulos. Susu voitti Suomen PON-kerhon vuoden 2016 rallytokomestaruuden ja palkittiin 2016 2. parhaana rallytoko-PONina sekä 2016 MEGA PON-palkinnolla. Vuonna 2017 Susu sijoittui PON-kerhon tokomestaruuskisassa toiseksi ja rallytokomestaruuskisassa kolmanneksi, sekä palkittiin 2. parhaana toko-PONina ja 2. parhaana rallytoko-PONina. Vuonna 2018 Susu voitti rotuyhdistyksen rallytokomestaruuden ja tokomestaruuden ja palkittiin vuoden parhaana rallytokoPONina ja 2. parhaana tokoPONina, ja vuonna 2019 4.parhaana tokoPONina ja 2. parhaana rallytokoPONina. Startasimme myös Suomen ensimmäisenä PONina koiratanssin HTM alokkaassa keväällä 2019 saaden 162/200 p, kunniamaininta ja luokkavoitto. Lisäksi Susu on suorittanut hyväksytysti noseworkin 1-luokan hajutestin.

Susun kohdalla tavoitteena on tällä hetkellä rallytokossa valioituminen ja tokossa eteneminen ylempiin luokkiin saakka, lisäksi jatkamme koiratanssiharrastusta sekä HTM:n että Freestylen puolella. Susu on mukana vuoden 2020 tammikuussa startanneessa Koirakoutsin koiratanssitiimissä, jota valmentavat Csilla Bajos ja Nadja Böckerman. Susu pääsi mukaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan kennelpiirien Nuorten koirien tokorinkiin vuosiksi 2018-2019 ja sillä on paikka Lentsu Välimäen tavoiteryhmässä ja MM-tiimissä. Lisäksi olemme rallytokon kansallisessa valmennusrenkaassa, jossa olemme olleet aktiivisesti mukana vuoden 2019 alusta. Nose workia teemme rauhakseen pääasiassa omaksi iloksi ilman lähitulevaisuuden kisatavoitteita, suoritimme kuitenkin 2019 1-luokan hajutestin.

Susu Koiranetissa