yksityisohjaus ja kotikäynnit

Yksityisohjauksessa saat juuri teille sopivat harjoitukset ja pääset harjoittelemaan häiriöttömässä ympäristössä. Yksityisohjaus mahdollistaa kurssia paremmin koiran tai ohjaajan erityistarpeiden huomioimisen. Halliolosuhteissa voidaan harjoittella lajitaitoja tokossa, rally-tokossa tai koiratanssissa, tai keskittyä johonkin niissä ilmenevään haasteeseen. Hallissa voidaan harjoitella myös tukitaitoja arjen tilanteisiin, kuten hihnakäytös, hoitotoimenpiteet, vieraiden tervehtiminen tai häiriönsieto. Sopimuksen mukaan on mahdollista harjoitella halliolosuhteissa myös toisen, reagoimattoman koiran läsnäoloa.

Kotikäynnillä voidaan harjoitella koiralle tutussa ympäristössä, jolloin koiralla ja myös ohjaajalla voi olla rennompi olo. Kotikäynnillä voidaan harjoitella esimerkiksi lajitaitoja (käytettävissä olevan tilan puitteissa), hoitotoimenpiteitä, hihnakäytöstä tai erilaisia arkikäytöksiä. Yksityisohjaus ei sisällä kirjallisia koulutusmateriaaleja eikä alkukartoitusta.

Nyt myös mahdollisuus ongelmakäytöskonsultaatioon paimenkoirien haasteissa (myös etänä Zoomin välityksellä)! Paimenkoirien ongelmakäytöskonsultaatiossa on tarkoitettu paimenrotuisille koirille, joilla esiintyy arkea haittaavia paimennuskäytöksiä (esimerkiksi jahtaaminen, näykkiminen, haukkuminen, tuijottaminen, ylivilkkaus…). Konsultaation aikana käydään läpi koiran olosuhteet ja hyvinvointitekijät, ja saat suositukset olosuhteiden muuttamiseen sekä oheisharjoituksiin. Paimenkoiran ongelmakäytöskonsultaatio sisältää esitietolomakkeen, 1,5 h ensikäynnin sekä kirjalliset ohjeet harjoituksiin. Ongelmakäytöskonsultaatio voidaan toteuttaa kotikäyntinä, hallilla tai etänä. Konsultaatiossa on mahdollisuus jatkokäynteihin erikseen sovitusti. Ongelmakäytöskonsultaation hinta on 100 € (sis. alv 24 %). Ongelmakäytöskonsultaation jatkokäyntien hinta on 50 € /h (sis. alv 24 %)

Yksityisohjauksen hinta on 65 € (sis. alv. 24%) /h + mahdollinen tilavuokra muualla kuin Pawsiteamin halleilla Kaarinassa ja Iso-Heikkilässä Turussa. Halliyksärit Pawsiteamilla ovat tällä hetkellä mahdollisia vain arkipäivisin päiväaikaan ja viikonloppuisin. Muissa tiloissa yksityisohjauksen tilaaja vastaa hallin varaamisesta ja kustannuksista.

Kotikäynnin hinta on 65 € (sis. alv. 24 %)/ h Turussa ja ympäryskunnissa.

Jos tiedät haluavasi useamman yksityisohjauksen tai kotikäynnin, voit ostaa 5 kerran paketin, jolloin saat 10 % alennusta kokonaishinnasta.

Yksityisohjauspaketti 290 €

Kotikäyntipaketti Turussa 290 €

Kotikäyntipaketti ympäryskunnat 295 €

Yksityisohjauksen tai kotikäynnin sopimiseksi laita viestiä yhteydenottolomakkeella: