yksityisohjaus, etäyksärit ja kotikäynnit

Yksityisohjaus

Yksityisohjauksessa saat juuri teille sopivat harjoitukset ja pääset harjoittelemaan häiriöttömässä ympäristössä. Yksityisohjaus mahdollistaa kurssia paremmin koiran tai ohjaajan erityistarpeiden huomioimisen.

Kotikäynnillä voidaan harjoitella koiralle tutussa ympäristössä, jolloin koiralla ja myös ohjaajalla voi olla rennompi olo. Kotikäynnillä voidaan harjoitella esimerkiksi lajitaitoja (käytettävissä olevan tilan puitteissa), hoitotoimenpiteitä, hihnakäytöstä tai erilaisia arkikäytöksiä.

Lisäksi kaikki yksityisohjausvaihtoehdot on nyt mahdollista toteuttaa myös etänä Zoomin välityksellä.

Yksityisohjaus ja kotikäynnit maksetaan käynnin yhteydessä pankkikortilla tai etukäteen verkkokaupassa.

Kaikki yksityisohjausvaraukset yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse saara@lystitassun.net

Yksityisohjausvaihtoehdot

Yksittäinen yksityisohjauskerta/kotikäynti

Yksittäisen yksityisohjauksen tai kotikäynnin hinta on 75 € (sis. alv. 24%) /h + mahdollinen tilavuokra. Yksityisohjauksen tilaaja vastaa hallin varaamisesta ja kustannuksista. Yksittäinen yksityisohjauskerta on mahdollista toteuttaa myös etänä Zoomissa.

Yksittäinen koulutuskerta sopii jonkin yksittäisen lievän käytöshaasteen, kuten hihnassa vetäminen tai käsittelykoulutus, tai yksittäisen harrastuslajeissa esiintyvän koulutushaasteen ratkaisuun. Yksityisohjaukseen sisältyy esitietolomake sekä kirjalliset koulutusohjeet. Mikäli treenattavia asioita on enemmän, suosittelen valmennuspakettia.

Paimenkoirien ongelmakäytöskonsultaatio

Paimenkoirien ongelmakäytöskonsultaatiossa on tarkoitettu paimenrotuisille koirille, joilla esiintyy arkea haittaavia paimennuskäytöksiä (esimerkiksi jahtaaminen, näykkiminen, haukkuminen, tuijottaminen, ylivilkkaus…). Konsultaation aikana käydään läpi koiran olosuhteet ja hyvinvointitekijät, ja saat suositukset olosuhteiden muuttamiseen sekä oheisharjoituksiin. Paimenkoiran ongelmakäytöskonsultaatio sisältää esitietolomakkeen, 1,5 h ensikäynnin sekä kirjalliset ohjeet harjoituksiin. Ongelmakäytöskonsultaatio voidaan toteuttaa kotikäyntinä, hallilla tai etänä. Konsultaatiossa on mahdollisuus jatkokäynteihin erikseen sovitusti. Ongelmakäytöskonsultaation hinta on 115 € (sis. alv 24 %). Ongelmakäytöskonsultaation jatkokäyntien hinta on 59 € /h (sis. alv 24 %)