yksityisohjaus ja kotikäynnit

Tarjoan uutuutena yksityisohjausta ja kotikäyntejä!

Yksityisohjauksessa saat juuri teille sopivat harjoitukset ja pääset harjoittelemaan häiriöttömässä ympäristössä. Yksityisohjaus mahdollistaa kurssia paremmin koiran tai ohjaajan erityistarpeiden huomioimisen. Halliolosuhteissa voidaan harjoittella lajitaitoja tokossa, rally-tokossa tai koiratanssissa, tai keskittyä johonkin niissä ilmenevään haasteeseen. Hallissa voidaan harjoitella myös tukitaitoja arjen tilanteisiin, kuten hihnakäytös, hoitotoimenpiteet, vieraiden tervehtiminen tai häiriönsieto. Sopimuksen mukaan on mahdollista harjoitella halliolosuhteissa myös toisen, reagoimattoman koiran läsnäoloa.

Kotikäynnillä voidaan harjoitella koiralle tutussa ympäristössä, jolloin koiralla ja myös ohjaajalla voi olla rennompi olo. Kotikäynnillä voidaan harjoitella esimerkiksi lajitaitoja (käytettävissä olevan tilan puitteissa), hoitotoimenpiteitä, hihnakäytöstä tai erilaisia arkikäytöksiä.

Nyt myös mahdollisuus ongelmakäytöskonsultaatioon paimenkoirien haasteissa! Konsultaatiossa ratkotaan erityisesti paimenkoirarotujen haasteita, jotka tyypillisesti kumpuavat paimennuskäytöksistä. Tutustumistarjouksena 31.5. saakka kaikki siihen mennessä varatut konsultaatiot yksityisohjauksen hinnalla.

Yksityisohjauksen hinta Pawsiteamin hallilla on 45 € (sis. alv. 24%) /h ja muilla halleilla 40 €/h + mahdollinen tilavuokra muualla kuin Pawsiteamin halleilla Kaarinassa ja Iso-Heikkilässä Turussa. Halliyksärit Pawsiteamilla ovat tällä hetkellä mahdollisia vain arkipäivisin päiväaikaan ja viikonloppuisin. Muissa tiloissa yksityisohjauksen tilaaja vastaa hallin varaamisesta ja kustannuksista.

Kotikäynnin hinta on 40 € (sis. alv. 24 %)/ h Turussa ja 50 €/h ympäryskunnissa.

Jos tiedät haluavasi useamman yksityisohjauksen tai kotikäynnin, voit ostaa 5 kerran paketin, jolloin saat 10 % alennusta kokonaishinnasta.

Yksityisohjauspaketti Pawsiteamin hallilla 200 €

Kotikäyntipaketti Turussa 180 €

Kotikäyntipaketti ympäryskunnat 225 €

Yksityisohjauksen tai kotikäynnin sopimiseksi laita viestiä yhteydenottolomakkeella: