yksityisohjaus, etäyksärit ja kotikäynnit

Yksityisohjaus

Yksityisohjaus on uudistunut! Yksittäisten yksityistuntien lisäksi on nyt mahdollista treenata yksityisohjauksessa tavoitteellisesti:

  • Arkivalkussa harjoitellaan suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti erilaisten arjen taitojen hallintaa.
  • Pentupaketin avulla saat yksilölliset ohjeet juuri sinun pentusi hyvän elämän alkuun.
  • Tavoitevalmennuksessa etenet suunnitelmallisesti kohti harrastustavoitteita.
  • Käytösneuvonnassa keskitytään arkea selvästi hankaloittavien ei-toivottujen käytösten muokkaamiseen.

Lisäksi kaikki yksityisohjausvaihtoehdot on nyt mahdollista toteuttaa myös etänä Zoomin välityksellä.

Yksityisohjauksessa saat juuri teille sopivat harjoitukset ja pääset harjoittelemaan häiriöttömässä ympäristössä. Yksityisohjaus mahdollistaa kurssia paremmin koiran tai ohjaajan erityistarpeiden huomioimisen. Halliolosuhteissa voidaan harjoittella lajitaitoja tokossa, rally-tokossa tai koiratanssissa, tai keskittyä johonkin niissä ilmenevään haasteeseen. Hallissa voidaan harjoitella myös tukitaitoja arjen tilanteisiin, kuten hihnakäytös, hoitotoimenpiteet, vieraiden tervehtiminen tai häiriönsieto. Sopimuksen mukaan on mahdollista harjoitella halliolosuhteissa myös toisen, reagoimattoman koiran läsnäoloa.

Kotikäynnillä voidaan harjoitella koiralle tutussa ympäristössä, jolloin koiralla ja myös ohjaajalla voi olla rennompi olo. Kotikäynnillä voidaan harjoitella esimerkiksi lajitaitoja (käytettävissä olevan tilan puitteissa), hoitotoimenpiteitä, hihnakäytöstä tai erilaisia arkikäytöksiä.

Yksityisohjausvaihtoehdot

Yksittäinen yksityisohjauskerta/kotikäynti

Yksittäisen yksityisohjauksen tai kotikäynnin hinta on 65 € (sis. alv. 24%) /h + mahdollinen tilavuokra. Yksityisohjauksen tilaaja vastaa hallin varaamisesta ja kustannuksista. Yksittäinen yksityisohjauskerta on mahdollista toteuttaa myös etänä Zoomissa.

Yksittäinen koulutuskerta sopii jonkin yksittäisen lievän käytöshaasteen, kuten hihnassa vetäminen tai käsittelykoulutus, tai yksittäisen harrastuslajeissa esiintyvän koulutushaasteen ratkaisuun. Yksityisohjaukseen sisältyy esitietolomake sekä kirjalliset koulutusohjeet. Mikäli treenattavia asioita on enemmän, suosittelen valmennuspakettia.

Nyt voit varata ajan yksittäiselle kotikäynnille tai Zoom-etäyksärille kätevästi ajanvarauskalenterin kautta!

Paimenkoirien ongelmakäytöskonsultaatio

Paimenkoirien ongelmakäytöskonsultaatiossa on tarkoitettu paimenrotuisille koirille, joilla esiintyy arkea haittaavia paimennuskäytöksiä (esimerkiksi jahtaaminen, näykkiminen, haukkuminen, tuijottaminen, ylivilkkaus…). Konsultaation aikana käydään läpi koiran olosuhteet ja hyvinvointitekijät, ja saat suositukset olosuhteiden muuttamiseen sekä oheisharjoituksiin. Paimenkoiran ongelmakäytöskonsultaatio sisältää esitietolomakkeen, 1,5 h ensikäynnin sekä kirjalliset ohjeet harjoituksiin. Ongelmakäytöskonsultaatio voidaan toteuttaa kotikäyntinä, hallilla tai etänä. Konsultaatiossa on mahdollisuus jatkokäynteihin erikseen sovitusti. Ongelmakäytöskonsultaation hinta on 115 € (sis. alv 24 %). Ongelmakäytöskonsultaation jatkokäyntien hinta on 59 € /h (sis. alv 24 %)

Varataksesi ongelmakäytöskonsultaation, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Arkivalkku

Arkivalkun tavoitteena on tarjota suunnitelmallista arkitaitojen koulutusta jokaisen perheen ja koirakon yksilöllisistä tarpeista käsin. Arkivalkku sopii koirille, joilla on useampia lieviä käytöshaasteita kuten hihnassa vetäminen, yli-innokkuus ihmisiä tai koiria kohtaan, pöydältä varastaminen, haasteita autoilussa, luoksetulossa tai koiran käsittelyssä. Valkun aikana voidaan treenata 1-5 eri käytöksen parissa. Koulutus perustuu moderniin, tieteelliseen tietoon eläinten käyttäytymisestä ja oppimisesta sekä positiiviseen vahvistamiseen perustuviin koulutustekniikoihin.

Arkivalkku toteutetaan kotikäynteinä tai ulkona, erikseen sovitusti mahdollisuus hallitreeneihin. Valkku sisältää kouluttajan kanssa yhteistreenien lisäksi myös etätuen. Tapaamisia voidaan toteuttaa myös etänä Zoomin välityksellä osittain tai kokonaan.

Sisältö:
Lähtötilanteen kartoitus (sis. esitietolomake & treeni + keskustelu 1h)
Kirjallinen koulutussuunnitelma sekä kirjalliset lisäohjeet jokaisen yhteistreenin jälkeen
Whatsupp-tuki omatoimitreenien yhteydessä
Yhteistreenit 3 x 1 h

Hinta
295 € (sis. alv 24%). Hinta sisältää myös matkat Turussa sekä naapurikunnissa. Arkivalkun voi maksaa 1-3 erässä.

Jatkotreenit valmennusjakson päättymisen jälkeen 59 €/h

Pentupaketti

Haluaisitko tarjota pennullesi mahdollisimman hyvän alun? Toivotko luovasi pennun kanssa hyvän suhteen alusta alkaen? Pentupaketin tavoitteena on jokaiselle koiranpennulle hyvä alku elämään, yksilöllisesti pentua kuunnellen. Pentupaketissa harjoitellaan pennun tärkeimpiä arkitaitoja ja sosiaalistetaan pentua erilaisiin tilanteisiin. Paketti sopii 9 vk- 7kk ikäisille pennuille, täät vanhemmille suosittelen arkivalkkua. Koulutus perustuu modeniin, tieteelliseen tietoon eläinten käyttäytymisestä ja oppimisesta.

Pentupaketin tapaamiset toteutetaan kotikäynteinä sekä vaihtuvissa paikoissa ulkona. Yksi taapaminen voi olla myös tutustuminen halliympäristöön. Pentuvalkku voidaan toteuttaa etänä Zoomin välityksellä osittain tai kokonaan.

Sisältö:
Lähtötilanteen kartoitus (sis. esitietolomake & pieni harjoitus + keskustelu 45 min.)
Kirjallinen koulutussuunnitelma sekä kirjalliset lisäohjeet jokaisen yhteistreenin jälkeen
Whatsupp-tuki
Yhteistreenit 4 x 45 min. (teemat: ulkoilu ja hihnakäytös, käsittely ja hoitotoimenpiteet, käytöstavat kotona, rauhoittuminen ja eväät pennun hyvään elämään).

Hinta
295 € (sis. alv 24%). Hinta sisältää myös matkat Turussa sekä naapurikunnisa. Pentupaketin voi maksaa 1-3 erässä.

Tavoitevalmennus

Tavoitevalmennus sopii sinulle, jos haluat päästä jossakin harrastuslajissa tavoitteellisesti eteenpäin. Valmennuksessa voidaan keskittyä lajikohtaisten taitojen lisäksi oheistaitoihin, kuten oman vuoron odottamiseen, häiriönsietoon ja palkattoman suorituksen rakentamiseen. Tavoitevalmennuksessa kartoitetaan koirakon lähtötilanne ja tavoitteet sekä suunnitellaan harjoitukset yksilöllisesti tavoitteen mukaisesti. Valmennus sopii rally-tokon, tokon ja noseworkin harrastajille sekä BH-kokeen suorittamiseen tähtääville koirille. Valmennukseen ovat tervetulleita myös aloittelevat koirat sekä ohjaajat sekä tavoitteelliseen harrastamiseen tähtäävät pennut. Valmennus sisältää kouluttajan kanssa yhteistreenien lisäksi myös etätuen.

Tapaamiset on mahdollista toteutta myös etänä Zoomin välityksellä osittain tai kokonaan.

Sisältö:
Lähtötilanteen kartoitus (sis. esitietolomake & treeni + keskustelu 1h)
Kirjallinen koulutussuunnitelma sekä kirjalliset lisäohjeet jokaisen yhteistreenin jälkeen
Whatsupp-tuki
Yhteistreenit 3 x 1 h

Hinta
295 € (sis. alv 24%). Hinta sisältää matkakustannukset Turussa ja ympäryskunnissa. Valmennuksen voi maksaa 1-3 erässä.

Jatkotreenit valmennusjakson päättymisen jälkeen 59 €/h

Käytösneuvonta

Käytösneuvonta sopii sinulle, jos koirallasi on jokin selkeästi arkea tai harrastusta hankaloittava käytös, kuten remmirähjäys/reaktiivisuus, voimakas jahtaamistaipumus useita eri kohteita kohtaan, yksinolohaasteet tai aggressiivista käyttäytymistä. Käytösneuvonnassa paneudutaan koiran hyvinvointiin sekä ei-toivotun käyttäytymisen muuttamiseen useista eri tulokulmista.

Käytösneuvonta toteutetaan kotikäynteinä tai ulkona, erikseen sovitusti mahdollisuus myös hallitreeniin. Käytösneuvonta voidaan toteuttaa myös etänä Zoomin välityksellä osittain tai kokonaan.

Sisältö:
Lähtötilanteen kartoitus (sis. esitietolomake & treeni + keskustelu 1,5 h)
Laaja kirjallinen koulutussuunnitelma sekä kirjalliset lisäohjeet jokaisen yhteistreenin jälkeen
Whatsupp-tuki
Yhteistreenit 2 x 1 h

Hinta
295 € (sis. alv 24%). Hinta sisältää myös matkat Turussa sekä naapurikunnissa. Käytösneuvonnan voi maksaa 1-3 erässä.

Yksityisohjauksen tai kotikäynnin sopimiseksi laita viestiä yhteydenottolomakkeella: