kouluttaminen · omat koirat · toko

Susulle TK1 ja avoimen luokan avaus

Susun kanssa saavutimme tokon TK1 koulutustunnuksen 9.7.2017 Hyvinkäällä pistein 169. Koko alokasluokan ajan haasteena on ollut ennenkaikkea Susun liian matala vire, ja koulutustunnuksen saamisen jälkeen lähdimme paneutumaan vireenhallintaan. Kävimme Porissa avoimessa luokassa syyskuussa, tuloksena avo3 216 p. Vireessä oli edelleen parannettavaa, vaikkakin vauhtiliikkeet sujuivat tosi kivasti.

Lokakuun aikana keskityimme treenaamaan liikkeiden välejä ja vauhtia, ja kävimme kokeilemassa avointa uudelleen Lohjalla 28.10. Tuloksena 233 p ja avo2 tulos, alla olevasta kuvasta näkyy pisteytys. Vaikka 1.tulos jäi vielä saavuttamatta, olin suoritukseemme enemmän kuin tyytyväinen. Videolla näkyy Susun aivan huikea 10 arvoinen nouto ja sen jälkeen onnistunut kisapalkka ja siirtyminen seuraavan liikkeen aloituspaikkaan. Koko koesuorituksen ajan Susulla oli todella hyvä vire ja se teki innokkaasti töitä. Viimeiset liikkeet olivat hyppy ja kierto ja niissä hiukan jo huomasi, että palkkaa olisi pitänyt saada. Hypyn jätössä Susu haukotteli ja perusasentoon tulossa hyppäsi minua vasten, samoin kierrossa tuli ylimääräinen hyppy. Muuten suoritus oli kiva ja vauhdikas. Tuomari Kaarina Pirilältä saimme palautetta, että koira osaa liikkeet, kuljetan ja ohjaan sitä hienosti ja koira osaa peruuttaa erinomaisesti. Nyt jäämme odottamaan juoksujen alkua ja treenaamme sillä välin nollat pois.

23000050_10214511586891881_6985577313191889529_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.