näyttelyt · Tellu

Tellu VSP-pentu Voittaja-pentunäyttelyssä

Tellun näyttelyura lähti kivasti käyntiin Voittaja-pentunäyttelyssä, missä Tellu sijoittui VSP-pennuksi. Tuomarina Jaana Harris, arvostelu: “Hieman pitkälinjainen, varsin lupaava pentu jolla hyvä ylälinja, rintakehä saa vielä täytelöityä. Hyvä kaula. Pää vielä kesken kehityksen. Varsin hyvät kulmaukset. Liikkuu sivusta hyvin, kapea edestä ja takaa.”

Näyttelypaikalla Tellua jännitti alkuun kovasti, Koiramessut ovat koiralle aika stressaavat kun ihmisiä, koiria, hajuja ja melua on niin paljon. Oikein mukavasti se kuitenkin rauhoittui ja esiintyi nätisti kehässä. Isojen polskien kehän aikana vedettiin jo sikeitä kehän laidalla. Tellu myös nukkui autossa koko kotimatkan, ja kotiin palatessa se olikin jo taas täynnä energiaa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.