koiratanssi

Koiratanssi on kiehtova laji, jossa tottelevaisuus, temput, yhteistyö ja musiikin tulkinta kiertyvät saumattomasti toisiinsa. Koiratanssissa kilpaillaan kahdessa eri alalajissa, Freestylessä eli vapaaohjelmassa sekä Heelwork to Musicissa eli HTM:ssä. Koiratanssi sopii kaikille koirille ja ohjaajille, ja yksi koiratanssin ihastuttavia piirteitä onkin, että yhtenä arvostelukriteerinä on ohjelman sopiminen juuri sille koirakolle. Koiratanssista voit lukea lisää Koiratanssiyhditys Tahtitassut ry:n verkkosivuilta.

Koiratanssin alkeiskurssit Pawsiteamilla Kaarinassa

Kysy seuraavaa kurssia!

Koiratanssin vakiryhmät Pawsiteamilla Kaarinassa

Koiratanssin vakiryhmä maanantaisin klo. 19 täynnä

Koiratanssijoille sopivat muut kurssit Pawsiteamilla

Control Unleashed -kurssi sopii lajiharrastajille tukitaitokurssiksi ja avuksi vireenhallintaan, ohjaajafokukseen ja häiriönsietoon. Alkavat kurssit, koulutuspäivät ja verkkokurssit löydät Control Unleashed -välilehdeltä.

Koiratanssin verkkokurssit

10 viikon seuraamisvalmennus soveltuu koiratanssin HTM-positioiden opettamiseen. Jos mietit, miten opettaisit positoita, tai korjaisit jo niissä esiintyviä haasteita, seuraamisvalmennus on sinun valintasi. Kysy seuraavaa kurssia.

Kohdetyöskentelyn verkkokurssilla voit opettaa koirallesi kohteiden avulla monia koiratanssissa sekä freestylessä että HTM:ssä tarvittavia taitoja, kuten peruutusta, perusasentoa, sivuaskelia ja pyörähdyksiä. Koirat pitävät kohdetyöskentelystä, ja niiden avulla opetetuista käytöksistä. Kysy seuraavaa kurssia.

Matalavireisten koirien verkkokurssi soveltuu koirille, joilla on haasteita ylläpitää motivaatiota. Kurssi sopii koirille, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita koulutuksesta, motivointi on hankalaa, on vaikea löytää sopivaa palkkiota, koira haistelee mielellään, kontakti tippuu tai koira ”jäätyy” häiriöistä. Kysy seuraavaa kurssia.