koiratanssi

Koiratanssi on kiehtova laji, jossa tottelevaisuus, temput, yhteistyö ja musiikin tulkinta kiertyvät saumattomasti toisiinsa. Koiratanssissa kilpaillaan kahdessa eri alalajissa, Freestylessä eli vapaaohjelmassa sekä Heelwork to Musicissa eli HTM:ssä. Koiratanssi sopii kaikille koirille ja ohjaajille, ja yksi koiratanssin ihastuttavia piirteitä onkin, että yhtenä arvostelukriteerinä on ohjelman sopiminen juuri sille koirakolle. Koiratanssista voit lukea lisää Koiratanssiyhditys Tahtitassut ry:n verkkosivuilta.

Koiratanssin alkeiskurssit Pawsiteamilla Kaarinassa

Kysy seuraavaa kurssia!

Koiratanssin vakiryhmät Pawsiteamilla Kaarinassa

Koiratanssin vakiryhmä maanantaisin klo. 19 2 paikkaa

Koiratanssijoille sopivat muut kurssit Pawsiteamilla

Potkua peliin! Matalavireisten koirien kurssi Jes-Hallissa sunnuntaisin klo. 20 alk. 28.3. 4 paikkaa

Koiratanssin verkkokurssit

Tyytyväinen koiratanssija alkaa 24.3.! Tyytyväinen koiratanssija on yhdessä Eläinkoulutus.fi Jaana Pohjolan kanssa rakennettu verkkokurssi. Klikkaa tästä lisätietoihin.

10 viikon seuraamisvalmennus soveltuu koiratanssin HTM-positioiden opettamiseen. Jos mietit, miten opettaisit positoita, tai korjaisit jo niissä esiintyviä haasteita, seuraamisvalmennus on sinun valintasi. Seuraava valmennus alkaa keväällä.

Kohdetyöskentelyn verkkokurssilla voit opettaa koirallesi kohteiden avulla monia koiratanssissa sekä freestylessä että HTM:ssä tarvittavia taitoja, kuten peruutusta, perusasentoa, sivuaskelia ja pyörähdyksiä. Koirat pitävät kohdetyöskentelystä, ja niiden avulla opetetuista käytöksistä. Seuraava kohteiden käytön verkkokurssi alkaa keväällä.

Matalavireisten koirien verkkokurssi soveltuu koirille, joilla on haasteita ylläpitää motivaatiota. Kurssi sopii koirille, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita koulutuksesta, motivointi on hankalaa, on vaikea löytää sopivaa palkkiota, koira haistelee mielellään, kontakti tippuu tai koira “jäätyy” häiriöistä. Seuraava matalavireisten verkkokurssi alkaa 7.3.

Koiratanssikoulutukset HaunPaikassa Kauhajoella

Koulutan koiratanssin alkeita marraskuusta alkaen Kauhajoella Koirakoulu HaunPaikassa. Tulevat koulutuspäivät ovat 21.3. ja 18.4. Koulutuspäivät myydään yksi kerrallaan, aikaisempiin päiviin osallistujilla on etuosto-oikeus. Ilmoittautuminen HaunPaikan verkkokaupassa.