rally-toko

Haluatko harrastaa koirasi kanssa yhdessä vaihtelevaa lajia, jonka kisaamisen aloituskynnys on matala, mutta haastetta löytyy huipulle asti tähtääville? Silloin rally-toko on valintasi! Rallyt-toko on laji, joka yhdistää elementtejä agilitysta, koiratanssista ja tottelevaisuuskoulutuksesta. Rally-tokossa tärkeää on koirakon iloinen yhteistyö ja sen tarkoituksena on olla kaikille koirille ja ihmisille sopiva laji. Vaatimustaso kasvaa joka luokkanousun myötä, ja kisaamisen aloittamisen kynnys on tarkoituksella pidetty matalana. Rally-tokossa suoritetaan rata, joka koostuu 10-20 erilaisesta tehtäväkyltistä. Lisätietoa rally-tokosta löydät Rally-tokoyhdistyksen sivuilta.

Rally-tokon vakiryhmät koirakoulu Pawsiteamilla Kaarinassa

Rally-tokon ALO-AVO-vakiryhmä maanantaisin klo. 20-21 TÄYNNÄ

Rally-tokon VOI-MES-vakiryhmä maanantaisin klo. 18-19 1 paikka

Rally-tokokurssit koirakoulu Pawsiteamilla Kaarinassa

Rally-tokon alkeiskurssi tiistaisin klo. 19-20 alkaen 19.1. 1 PAIKKA

Rally-tokon jatkot alkeiskurssin käyneille tiistaisin klo. 20-21 alkaen 19.1. 4 paikkaa

Sujuvaa seuraamista sunnuntaisin klo. 17 alkaen 14.2. 4 paikkaa

Häiriöt haltuun keskiviikkoisin klo. 17 alkaen 20.1. 4 paikkaa

Koske! Kohdetyöskentelyn tehokurssi sunnuntaisin klo. 18 alkaen 14.2. 4 paikkaa

Rally-tokokurssit koirakoulu Pawsiteamilla Iso-Heikkilässä, Turussa

Aamurallyt perjantaisin joka toinen viikko klo. 10 alkaen 29.1. 3 paikkaa

Rally-tokopäivät Kauhajoella

Koulutan rally-tokon alkeita sekä avoimen luokan taitoja marraskuusta alkaen Kauhajoella Koirakoulu HaunPaikassa. Tulevat koulutuspäivät ovat 24.1., 21.2., 21.3. ja 18.4. Koulutuspäivät myydään yksi kerrallaan, aikaisempiin päiviin osallistujilla on etuosto-oikeus. Ilmoittautuminen HaunPaikan verkkokaupassa.

Rally-tokon verkkokurssit

Rally-tokon VOI-MES-verkkokurssi toteutetaan yhteistyössä koirakoulu Pawsiteamin kanssa. Tällä 9 viikon kurssilla saat ohjeet VOIttaja- ja MEStariluokkien uusien kylttitehtävien opettamiseen alusta saakka oikein. Seuraava kurssi alkaa 16.1., ilmoittautumaan pääset tästä linkistä Pawsiteamin sivuilta.

10 viikon seuraamisvalmennus soveltuu kaikille rally-tokoilijoille luokasta ja osaamistasosta riippumatta. Seuraaminen on olennainen osa rally-tokoa, vaikka siitä puhutaankin vain vähän eikä sitä useinkaan edes opeteta alkeiskursseilla. Jos mietit, miten opettaisit seuraamista tai korjaisit jo siinä esiintyviä haasteita, seuraamisvalmennus on sinun valintasi. Seuraava valmennus alkaa keväällä.

Kohdetyöskentelyn verkkokurssilla voit opettaa koirallesi kohteiden avulla monia rally-tokossa tarvittavia taitoja, kuten peruutusta, perusasentoa, sivuaskelia ja pyörähdyksiä. Koirat pitävät kohdetyöskentelystä, ja niiden avulla opetetuista käytöksistä. Seuraava kohteiden käytön verkkokurssi alkaa 1.2.2021.

Matalavireisten koirien verkkokurssi soveltuu koirille, joilla on haasteita ylläpitää motivaatiota. Kurssi sopii koirille, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita koulutuksesta, motivointi on hankalaa, on vaikea löytää sopivaa palkkiota, koira haistelee mielellään, kontakti tippuu tai koira “jäätyy” häiriöistä. Seuraava matalavireisten verkkokurssi alkaa keväällä.