rally-toko

Haluatko harrastaa koirasi kanssa yhdessä vaihtelevaa lajia, jonka kisaamisen aloituskynnys on matala, mutta haastetta löytyy huipulle asti tähtääville? Silloin rally-toko on valintasi! Rallyt-toko on laji, joka yhdistää elementtejä agilitysta, koiratanssista ja tottelevaisuuskoulutuksesta. Rally-tokossa tärkeää on koirakon iloinen yhteistyö ja sen tarkoituksena on olla kaikille koirille ja ihmisille sopiva laji. Vaatimustaso kasvaa joka luokkanousun myötä, ja kisaamisen aloittamisen kynnys on tarkoituksella pidetty matalana. Rally-tokossa suoritetaan rata, joka koostuu 10-20 erilaisesta tehtäväkyltistä. Lisätietoa rally-tokosta löydät Rally-tokoyhdistyksen sivuilta.

Rally-tokon vakiryhmät koirakoulu Pawsiteamilla Kaarinassa

Rally-tokon ALO-AVO-vakiryhmä maanantaisin klo. 20-21 TÄYNNÄ

Rally-tokon VOI-MES-vakiryhmä maanantaisin klo. 18-19 TÄYNNÄ

Rally-tokokurssit koirakoulu Pawsiteamilla Kaarinassa

VOI-MES-valmennus sunnuntaisin klo. 18 alk. 28.3. 4 paikkaa

Rally-tokon alkeiskurssi tiistaisin klo. 20-21 alk. 2.3. 1 paikka

Rally-tokon jatkot alkeiskurssin käyneille tiistaisin klo. 19-20 alkaen 23.2. TÄYNNÄ

Potkua peliin! Matalavireisten koirien kurssi sunnuntaisin klo. 20 alk. 28.3. 4 paikkaa

Kohti kisakenttiä! Kisaamistaitoja rally-tokoilijoille maanantaisin klo. 17 alk. 29.3. 4 paikkaa

Rally-tokokurssit koirakoulu Pawsiteamilla Iso-Heikkilässä, Turussa

Kysy seuraavaa aamupäiväkurssia

Rally-tokopäivät Kauhajoella

Koulutan rally-tokon alkeita sekä avoimen luokan taitoja marraskuusta alkaen Kauhajoella Koirakoulu HaunPaikassa. Tulevat koulutuspäivät ovat 21.3. ja 18.4. Koulutuspäivät myydään yksi kerrallaan, aikaisempiin päiviin osallistujilla on etuosto-oikeus. Ilmoittautuminen HaunPaikan verkkokaupassa.

Rally-tokon verkkokurssit

Rally-tokon VOI-MES-verkkokurssi toteutetaan yhteistyössä koirakoulu Pawsiteamin kanssa. Tällä 9 viikon kurssilla saat ohjeet VOIttaja- ja MEStariluokkien uusien kylttitehtävien opettamiseen alusta saakka oikein. Toivo seuraavaa ajankohtaa yhteydenottolomakkeella.

10 viikon seuraamisvalmennus soveltuu kaikille rally-tokoilijoille luokasta ja osaamistasosta riippumatta. Seuraaminen on olennainen osa rally-tokoa, vaikka siitä puhutaankin vain vähän eikä sitä useinkaan edes opeteta alkeiskursseilla. Jos mietit, miten opettaisit seuraamista tai korjaisit jo siinä esiintyviä haasteita, seuraamisvalmennus on sinun valintasi. Seuraava valmennus alkaa keväällä.

Kohdetyöskentelyn verkkokurssilla voit opettaa koirallesi kohteiden avulla monia rally-tokossa tarvittavia taitoja, kuten peruutusta, perusasentoa, sivuaskelia ja pyörähdyksiä. Koirat pitävät kohdetyöskentelystä, ja niiden avulla opetetuista käytöksistä. Seuraava kohteiden käytön verkkokurssi alkaa keväällä.

Matalavireisten koirien verkkokurssi soveltuu koirille, joilla on haasteita ylläpitää motivaatiota. Kurssi sopii koirille, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita koulutuksesta, motivointi on hankalaa, on vaikea löytää sopivaa palkkiota, koira haistelee mielellään, kontakti tippuu tai koira “jäätyy” häiriöistä. Seuraava matalavireisten verkkokurssi alkaa 7.3.