rally-toko

Haluatko harrastaa koirasi kanssa yhdessä vaihtelevaa lajia, jonka kisaamisen aloituskynnys on matala, mutta haastetta löytyy huipulle asti tähtääville? Silloin rally-toko on valintasi! Rallyt-toko on laji, joka yhdistää elementtejä agilitysta, koiratanssista ja tottelevaisuuskoulutuksesta. Rally-tokossa tärkeää on koirakon iloinen yhteistyö ja sen tarkoituksena on olla kaikille koirille ja ihmisille sopiva laji. Vaatimustaso kasvaa joka luokkanousun myötä, ja kisaamisen aloittamisen kynnys on tarkoituksella pidetty matalana. Rally-tokossa suoritetaan rata, joka koostuu 10-20 erilaisesta tehtäväkyltistä. Lisätietoa rally-tokosta löydät Rally-tokoyhdistyksen sivuilta.

Rally-tokon vakiryhmät koirakoulu Pawsiteamilla Kaarinassa

Rally-tokon ALO-AVO-vakiryhmä sunnuntaisin klo. 19-20 TÄYNNÄ

Rally-tokon VOI-MES-vakiryhmä maanantaisin klo. 18-19 2 paikkaa

Rally-tokokurssit koirakoulu Pawsiteamilla Kaarinassa

Rally-tokon alkeiskurssi sunnuntaisin klo. 18 alk. 11.10.2020 täynnä

Rally-tokopäivät Kauhajoella

Koulutan rally-tokon alkeita sekä avoimen luokan taitoja marraskuusta alkaen Kauhajoella Koirakoulu HaunPaikassa. Koulutuspäivät ovat 29.11., 13.12., 24.1., 21.2., 21.3. ja 18.4. Koulutuspäivät myydään yksi kerrallaan, aikaisempiin päiviin osallistujilla on etuosto-oikeus. Ilmoittautuminen HaunPaikan verkkokaupassa.

Rally-tokon verkkokurssit

Rally-tokon VOI-MES-verkkokurssi toteutetaan yhteistyössä koirakoulu Pawsiteamin kanssa. Tällä 9 viikon kurssilla saat ohjeet VOIttaja- ja MEStariluokkien uusien kylttitehtävien opettamiseen alusta saakka oikein. Voit toivoa seuraavan kurssin ajankohtaa yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Etukäteen yhteyttä ottaneet saavat ensimmäisenä tiedon uudesta kurssista!

10 viikon seuraamisvalmennus soveltuu kaikille rally-tokoilijoille luokasta ja osaamistasosta riippumatta. Seuraaminen on olennainen osa rally-tokoa, vaikka siitä puhutaankin vain vähän eikä sitä useinkaan edes opeteta alkeiskursseilla. Jos mietit, miten opettaisit seuraamista tai korjaisit jo siinä esiintyviä haasteita, seuraamisvalmennus on sinun valintasi. Seuraava valmennus alkaa 1.11.2020.