rally-toko

Haluatko harrastaa koirasi kanssa yhdessä vaihtelevaa lajia, jonka kisaamisen aloituskynnys on matala, mutta haastetta löytyy huipulle asti tähtääville? Silloin rally-toko on valintasi! Rallyt-toko on laji, joka yhdistää elementtejä agilitysta, koiratanssista ja tottelevaisuuskoulutuksesta. Rally-tokossa tärkeää on koirakon iloinen yhteistyö ja sen tarkoituksena on olla kaikille koirille ja ihmisille sopiva laji. Vaatimustaso kasvaa joka luokkanousun myötä, ja kisaamisen aloittamisen kynnys on tarkoituksella pidetty matalana. Rally-tokossa suoritetaan rata, joka koostuu 10-20 erilaisesta tehtäväkyltistä. Lisätietoa rally-tokosta löydät Rally-tokoyhdistyksen sivuilta.

Rally-tokon vakiryhmät koirakoulu Pawsiteamilla Kaarinassa

Rally-tokon ALO-AVO-vakiryhmä maanantaisin klo. 20-21 1 paikka

Rally-tokon VOI-MES-vakiryhmä maanantaisin klo. 18-19 täynnä

Rally-tokon ALO-AVO-vakiryhmä tiistaisin klo. 18-19 täynnä

Rally-tokokurssit koirakoulu Pawsiteamilla Kaarinassa

Rally-tokon alkeiskurssi sunnuntaisin klo. 17 alk. 8.8. täynnä

Rally-tokokurssit koirakoulu Pawsiteamilla Iso-Heikkilässä, Turussa

Aamurallyt joka toinen viikko perjantaisin klo. 10 alk. 13.8. Täynnä

Muut rally-tokoilijoille sopivat kurssit

Kehitä koulutustekniikkaa sunnuntaisin klo. 20 alk. 15.8. 3 paikkaa

Control Unleashed -menetelmä soveltuu rally-tokoilijoille vireenhallinnan, ohjaajafokuksen ja häiriönsiedon harjoitteluun. Lisätietoa mentelmästä ja alkavat koulutukset löydät Control Unleashed -välilehdeltä.

Rally-tokon verkkokurssit

Control Unleashed -verkkokurssi soveltuu lajiharrastajille vireensäätelyn, ohjaajafokuksen ja häiriönsiedon kehittämiseen. Seuraava verkkokurssi alkaa 9.10. Katso lisätiedot Control Unleashed -välilehdeltä.

Rally-tokon VOI-MES-verkkokurssi toteutetaan yhteistyössä koirakoulu Pawsiteamin kanssa. Tällä 9 viikon kurssilla saat ohjeet VOIttaja- ja MEStariluokkien uusien kylttitehtävien opettamiseen alusta saakka oikein. Toivo seuraavaa ajankohtaa yhteydenottolomakkeella.

10 viikon seuraamisvalmennus soveltuu kaikille rally-tokoilijoille luokasta ja osaamistasosta riippumatta. Seuraaminen on olennainen osa rally-tokoa, vaikka siitä puhutaankin vain vähän eikä sitä useinkaan edes opeteta alkeiskursseilla. Jos mietit, miten opettaisit seuraamista tai korjaisit jo siinä esiintyviä haasteita, seuraamisvalmennus on sinun valintasi. Kysy seuraavaa valmennusta.

Kohdetyöskentelyn verkkokurssilla voit opettaa koirallesi kohteiden avulla monia rally-tokossa tarvittavia taitoja, kuten peruutusta, perusasentoa, sivuaskelia ja pyörähdyksiä. Koirat pitävät kohdetyöskentelystä, ja niiden avulla opetetuista käytöksistä. Kysy seuraavaa kurssia.

Matalavireisten koirien verkkokurssi soveltuu koirille, joilla on haasteita ylläpitää motivaatiota. Kurssi sopii koirille, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita koulutuksesta, motivointi on hankalaa, on vaikea löytää sopivaa palkkiota, koira haistelee mielellään, kontakti tippuu tai koira ”jäätyy” häiriöistä. Kysy seuraavaa kurssia.