toko

Toko

Kilpatotteleivaisuus on laji, joka vie mennessään! Tokon harjoittelusta on hyötyä myös arjesssa.

Tokokurssit koirakoulu Pawsiteamilla Kaarinassa

Kysy seuraavaa kurssia.

Tokoilijoille sopivat verkkokurssit

Lystitassun tarjoaa useita toko harrastajille sopivia verkkokursseja ja -valmennuksia.

Control Unleashed – verkkokurssilla harjoitellaan vireenhallintaa, keskittymistä, ohjaajafokusta ja häiriönsietoa. Seuraava kurssi alkaa 29.9. ja ilmoittautuminen on nyt auki , lisätiedot Control Unleashed-välilehdeltä.

Tunnari-verkkokurssilla harjoitellaan tunnistusnoutoa hajuerottelun menetelmin. Kurssilla käydään läpi sekä hajuerottelun että noudon opettaminen, ja ohjeistetaan myös, miten valmista kisaliikettä harjoitellaan liikkurin kanssa. Seuraava tunnariverkkokurssi alkaa 7.9., lisätiedot täältä.

10 viikon seuraamisvalmennus soveltuu tottelevaisuuskokeiden seuraamisen opettamiseen. Jos mietit, miten opettaisit seuraamista, tai korjaisit jo siinä esiintyviä haasteita, seuraamisvalmennus on sinun valintasi. Seuraava valmennus alkaa 14.9., lisätiedot löydät tästä linkistä.

Kohdetyöskentelyn verkkokurssilla voit opettaa koirallesi kohteiden avulla monia tokossa tarvittavia taitoja, kuten perusasentoa, kaukokäskyjä, sivuaskelia ja peruuttamista. Koirat pitävät kohdetyöskentelystä, ja niiden avulla opetetuista käytöksistä. Kysy seuraavaa kohteiden käytön verkkokurssia.

Motivointi- verkkokurssi soveltuu koirille, joilla on haasteita ylläpitää motivaatiota. Kurssi sopii koirille, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita koulutuksesta, motivointi on hankalaa, on vaikea löytää sopivaa palkkiota, koira haistelee mielellään, kontakti tippuu tai koira ”jäätyy” häiriöistä. Kysy seuraavaa verkkokurssia.