toko

Kilpatotteleivaisuus on laji, joka vie mennessään! Tokon harjoittelusta on hyötyä myös arjesssa.

Tokokurssit koirakoulu Pawsiteamilla Kaarinassa

Kysy seuraavaa kurssia.

Aamutokokurssit koirakoulu Pawsiteamilla Iso-Heikkilässä, Turussa

Kysy seuraavaa aamupäiväkurssia.

Muut tokoilijoille sopivat kurssit

Kehitä koulutustekniikkaa sunnuntaisin klo. 20 alk. 15.8. 3 paikkaa

Control Unleashed -kurssit soveltuvat tokoilijoille vireenhallinnan, ohjaajafokuksen ja häiriönsiedon harjoitteluun. Lisätiedot löydät Control Unleashed -välilehdeltä.

Tokoilijoille sopivat verkkokurssit

Control Unleashed – verkkokurssilla harjoitellaan vireenhallintaa, keskittymistä, ohjaajafokusta ja häiriönsietoa. Seuraava kurssi alkaa 9.10. , lisätiedot Control Unleashed-välilehdeltä.

Tunnari-verkkokurssilla harjoitellaan tunnistusnoutoa hajuerottelun menetelmin. Kurssilla käydään läpi sekä hajuerottelun että noudon opettaminen, ja ohjeistetaan myös, miten valmista kisaliikettä harjoitellaan liikkurin kanssa. Kysy seuraavaa tunnari-verkkokurssia!

10 viikon seuraamisvalmennus soveltuu tottelevaisuuskokeiden seuraamisen opettamiseen. Jos mietit, miten opettaisit seuraamista, tai korjaisit jo siinä esiintyviä haasteita, seuraamisvalmennus on sinun valintasi. Seuraava valmennus alkaa keväällä.

Kohdetyöskentelyn verkkokurssilla voit opettaa koirallesi kohteiden avulla monia tokossa tarvittavia taitoja, kuten perusasentoa, kaukokäskyjä, sivuaskelia ja peruuttamista. Koirat pitävät kohdetyöskentelystä, ja niiden avulla opetetuista käytöksistä. Seuraava kohteiden käytön verkkokurssi alkaa keväällä.

Matalavireisten koirien verkkokurssi soveltuu koirille, joilla on haasteita ylläpitää motivaatiota. Kurssi sopii koirille, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita koulutuksesta, motivointi on hankalaa, on vaikea löytää sopivaa palkkiota, koira haistelee mielellään, kontakti tippuu tai koira ”jäätyy” häiriöistä. Seuraava matalavireisten verkkokurssi alkaa 7.3.